Colop 04000/SD

Colop 04000/SD

Hand datumstempel met schrifthoogte van 4 mm. Met ENGELSE datum.

5,79 Excl. btw
7,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Vernieuwende Colop 04000/SD Handstempel met Draaibare Datum

De Colop 04000/SD handstempel is een ware revolutie als het gaat om datumaanduidingen. Deze stempel, met een slimme draaibare datumfunctie en een duidelijke afdrukhoogte van 4 mm, toont de datum helder in cijfers voor optimale zichtbaarheid en efficiëntie. Deze veelzijdige stempel kan volledig worden aangepast aan uw behoeften, met de keuze tussen standaard inkt op waterbasis voor traditionele papieren documenten en sneldrogende inkt, perfect voor niet-poreuze oppervlakken.

 

De Colop 04000/SD staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in één. Vervaardigd met hoogwaardige materialen, kunt u vertrouwen op langdurige prestaties die altijd scherpe en heldere afdrukken leveren. Daarnaast is deze handstempel bijzonder gebruiksvriendelijk, waardoor dagelijkse taken een fluitje van een cent worden.

 

Stap in de toekomst van datumaanduidingen met de Colop 04000/SD. Of u nu documenten moet markeren, notities wilt maken of materialen moet labelen, deze stempel biedt de flexibiliteit en precisie die u nodig heeft. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van een draaibare datumstempel zonder het gedoe van inktkussens. Vereenvoudig uw datumaanduidingen met de Colop 04000/SD!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.