Colop 04004

Colop 04004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 4 mm.

6,34 Excl. btw
7,67 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijferband Colop 04004 - Handstempel met Draaibare Cijfers

 

Productinformatie: 

De Cijferband Colop 04004 is een handige stempel die vier draaibare cijfers bevat, variërend van 0 tot 9, en bovendien speciale tekens zoals /, -, en punt. Met een afdrukhoogte van 4 mm zorgt deze stempel voor heldere en duidelijk leesbare afdrukken op diverse materialen. De individueel draaibare cijfers maken het gemakkelijk om verschillende combinaties te maken. Hieronder vindt u de belangrijkste eigenschappen en aanpassingsmogelijkheden:

 

Kenmerken:

  • Handstempel met vier cijfers (0-9) en speciale tekens (/ - .).
  • Afdrukhoogte van 4 mm voor duidelijke resultaten.
  • Afzonderlijk draaibare cijfers voor eenvoudige aanpassingen.
  • Duurzaam ontwerp dat garant staat voor langdurig gebruik zonder vervaging van de afdrukken.

 

Optionele Aanpassingen:

  • Het is mogelijk om speciale tekens en symbolen toe te voegen aan de cijferband. Voor specifieke verzoeken kunt u ons contacteren via e-mail en een offerte aanvragen.

 

Belangrijke Opmerking:

  • Een apart stempelkussen is nodig voor het maken van afdrukken met de Cijferband Colop 04004. Wij bieden verschillende stempelkussens en stempelinkten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Het is essentieel om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken, omdat dit de keuze van inkt en stempelkussen beïnvloedt.

 

Met de Cijferband Colop 04004 haalt u een veelzijdige en betrouwbare cijferstempel in huis die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Wij staan altijd klaar om u te assisteren bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke toepassing. Neem gerust contact met ons op via e-mail voor meer informatie of een offerte op maat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.