Colop 04008

Colop 04008

9,32 Excl. btw
11,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Creëer nauwkeurige afdrukken met de Colop 04008 Cijferband Handstempel

 

Productinformatie:

Ontdek de veelzijdige Colop 04008 Cijferband Handstempel, speciaal ontworpen om aan al uw afdrukbehoeften te voldoen. Met acht afzonderlijk draaibare cijfers biedt deze handstempel de mogelijkheid om duidelijke en precieze afdrukken te maken. De afdrukhoogte van 4 mm maakt hem ideaal voor diverse toepassingen, zowel op kantoor als in magazijnen.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met acht cijfers (0-9 en / - . )
  • Cijfers zijn afzonderlijk draaibaar voor nauwkeurige afdrukken
  • Afdrukhoogte van 4 mm voor heldere weergave
  • Geschikt voor verschillende toepassingen

 

Optionele toevoegingen Colop 04008:

  • Stempelkussen: Voor het gebruik van de Colop 04008 Cijferband Handstempel heeft u een los stempelkussen nodig. Ontdek ons assortiment hoogwaardige stempelkussens die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften.
  • Stempelinkten: Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod van stempelinkten, afhankelijk van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De juiste inktkeuze is essentieel en wordt beïnvloed door de ondergrond. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u hierbij te helpen.
  • Speciale tekens: Naast cijfers en enkele symbolen, kunnen we banden leveren met andere speciale tekens. Mocht u een specifiek teken nodig hebben, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen voor een offerteaanvraag. Wij zijn toegewijd om aan al uw unieke wensen te voldoen.

 

Met de Colop 04008 Cijferband Handstempel heeft u de vrijheid om afdrukken te maken die precies aan uw eisen voldoen. Of het nu gaat om administratieve doeleinden, inventarisbeheer of productidentificatie, deze handstempel is uw betrouwbare partner voor professionele resultaten.

 

Let op: Voor eventuele vragen, maatwerkopties of offerteaanvragen voor specifieke tekens, staan wij altijd klaar om u te helpen via e-mail. Ons toegewijde team is er om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.