Colop 05000

Colop 05000

Hand datumstempel met schrifthoogte van 5 mm.

6,95 Excl. btw
8,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop 05000 Handstempel: De Ultieme Datummarkering

Bent u op zoek naar een hoogwaardige handstempel voor datumaanduidingen? De Colop 05000 handstempel biedt u precies wat u nodig heeft. Deze handstempel is een ware innovatie op het gebied van datumerken. Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 4 mm en de mogelijkheid om datums weer te geven in letters, zorgt deze stempel voor duidelijke en opvallende markeringen. Wat deze stempel echt uniek maakt, is dat hij zonder inktkussen wordt geleverd. U hebt de keuze tussen standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken, die u afzonderlijk kunt aanschaffen.

 

Waarom de Colop 05000 Handstempel?

  • Afdrukhoogte van 4 mm: Uw markeringen zullen altijd goed leesbaar zijn en opvallen.
  • Doordraaibare Datumfunctie: Wissel moeiteloos tussen verschillende datums met de eenvoudige letterinstellingen.
  • Geen Inktkussen Inbegrepen: Pas uw stempel aan met uw keuze van inkt (standaard op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken).
  • Duurzaam Ontwerp: De Colop 05000 is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij dagelijks intensief gebruik.
  • Gebruiksvriendelijk: Met deze stempel kunt u snel en nauwkeurig markeren.

 

Of u nu een kantoor, magazijn of een andere professionele omgeving beheert waar datumaanduiding belangrijk is, de Colop 05000 handstempel is de ideale keuze. U zult merken hoeveel efficiënter en professioneler uw werkprocessen worden met deze stempel.

Aarzel niet en investeer vandaag nog in de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de Colop 05000 handstempel om uw markeringstaken naar een hoger niveau te tillen. Bestel de Colop 05000 nu en ervaar zelf hoe deze geavanceerde handstempel uw werk gemakkelijker maakt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.