Colop 05004

Colop 05004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm.

6,85 Excl. btw
8,29 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De veelzijdige Cijferband Colop 05004 - Handstempel voor duidelijke afdrukken!

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05004 is een handstempel met vier cijfers die individueel kunnen worden gedraaid. Deze stempel bevat cijfers van 0 tot 9 en de tekens / en - . Met een afdrukhoogte van 5 mm zorgt deze stempel voor heldere en goed leesbare afdrukken op verschillende materialen. Ontdek de mogelijkheden van deze cijferstempel en maak uw keuze uit diverse stempelkussens en stempelinkten om aan uw specifieke afdrukbehoeften te voldoen.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met vier individueel draaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Afdrukhoogte van 5 mm voor duidelijke en professionele resultaten.
  • Diverse stempelkussens en stempelinktopties beschikbaar, afhankelijk van de ondergrond.
  • Mogelijkheid om banden met speciale tekens op maat te bestellen; vraag een offerte aan voor aanpassingen.

 

Opmerking: Stempelkussen apart verkrijgbaar

Voor het gebruik van de Cijferband Colop 05004 heeft u een los stempelkussen nodig. We bieden een breed scala aan stempelkussens en stempelinkten, zodat u de juiste combinatie kunt kiezen die het beste past bij het materiaal waarop u stempelt. Selecteer zorgvuldig de juiste inkt en stempelkussen voor duurzame en hoogwaardige afdrukken.

 

Mogelijkheden voor aangepaste tekens

Heeft u behoefte aan specifieke tekens die niet standaard op de cijferbanden aanwezig zijn? Geen probleem! Neem contact met ons op en geef aan welke speciale tekens u nodig heeft. We kunnen banden op maat leveren om aan uw unieke vereisten te voldoen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor aangepaste opties.

 

Met de veelzijdige Cijferband Colop 05004 haalt u een betrouwbare en aanpasbare stempel in huis. Deze stempel is ideaal voor het markeren van belangrijke data, nummers en andere informatie. Investeer vandaag nog in deze handige cijferstempel en creëer een efficiënte en professionele werkomgeving.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.