Colop 05006

Colop 05006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm.

7,50 Excl. btw
9,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijferband Colop 05006: Handstempel met Draaibare Cijfers voor Veelzijdig Gebruik

Productinformatie: De Cijferband Colop 05006 is een handige stempel waarmee je moeiteloos cijferreeksen kunt markeren. Deze stempel heeft zes draaibare cijfers, inclusief nummers van 0 tot 9 en handige symbolen zoals "/", "-", en ".". Hierdoor biedt hij tal van mogelijkheden om aan al je stempelbehoeften te voldoen.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukhoogte: 5 mm - zorgt voor een duidelijke en leesbare afdruk.
  • Uitbreidbare opties - Ontdek ook onze speciale cijferbanden met andere symbolen. Stuur ons een e-mail voor een offerte op maat.

 

Punten om te overwegen bij het kiezen van het juiste stempelkussen en stempelinkt:

  • Ondergrond - De te bedrukken ondergrond bepaalt welke stempelinkt en stempelkussen je het best gebruikt. Kies de juiste combinatie voor een heldere en langdurige afdruk.
  • Diversiteit - Bekijk ons uitgebreide assortiment stempelkussens en stempelinkten die geschikt zijn voor verschillende ondergronden en toepassingen.

 

De Cijferband Colop 05006 is een uitstekende aanvulling voor diverse omgevingen, zoals kantoren, magazijnen, administratie, onderwijs en meer. Deze veelzijdige stempel maakt het nauwkeurig markeren van cijfers en symbolen moeiteloos en efficiënt.

 

Contacteer ons vandaag nog om je bestelling te plaatsen of voor eventuele vragen over de Cijferband Colop 05006. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte stempeloplossing.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.