Colop 05008

Colop 05008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm.

9,79 Excl. btw
11,85 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijferband Colop 05008 - Nauwkeurige handstempel voor nummering

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05008 is een handige handstempel die uitblinkt in precisie en veelzijdigheid bij het markeren van nummers en data. Met acht afzonderlijk draaibare cijfers biedt deze stempel een handig systeem om herhaalde afdrukken te vermijden. De afdrukhoogte van 5 mm zorgt voor duidelijke en goed leesbare resultaten.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met acht afzonderlijk draaibare cijfers.
  • Afdrukhoogte van 5 mm voor heldere en scherpe resultaten.
  • Mogelijkheid om speciale tekens te gebruiken, zoals '/', '-', en '.' (voor andere speciale tekens, vraag een offerte aan).

 

Los stempelkussen:

Om de Cijferband Colop 05008 te gebruiken, hebde een apart stempelkussen nodig om de juiste hoeveelheid inkt op te nemen. Dit zorgt voor een vlekkeloze afdruk op verschillende oppervlakken. Gie kunt kiezen uit ons gevarieerd assortiment stempelkussens voor de perfecte match.

 

Stempelinkten:

Het kiezen van de juiste stempelinkt is essentieel voor een optimale afdrukkwaliteit, afhankelijk van het materiaal waarop gie de cijferstempel wilt gebruiken. Ons uitgebreid aanbod van stempelinkten biedt geschikte opties voor verschillende ondergronden.

 

Speciale tekens:

Indien gie behoefte hebt aan speciale tekens die niet standaard beschikbaar zijn in de cijferband, kunde een offerte aanvragen. Ons team helpt u geiren om aan uw specifieke wensen te voldoen.

 

Met de Cijferband Colop 05008 haalt gie een betrouwbare en veelzijdige handstempel in huis, ideaal voor nauwkeurige nummering en datums. Investeer in kwaliteit en precisie met deze hoogwaardige stempel. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar het gemak van georganiseerd nummeren!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.