Colop 05012

Colop 05012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm.

18,65 Excl. btw
22,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijferband Colop 05012: Efficiënte handstempel met 12 cijfers

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05012 is een handstempel die uw stempelwerk vereenvoudigt met 12 draaibare cijfers. De schrifthoogte van 5 mm maakt het mogelijk om duidelijke afdrukken te maken van getallen, datums en meer. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en opties:

  • 12 cijfers (0-9 en enkele speciale tekens).
  • Schrifthoogte van 5 mm voor heldere afdrukken.
  • Afzonderlijk instelbare cijfers voor gebruiksgemak.
  • Robuust en duurzaam ontwerp voor een lange levensduur.

 

Los stempelkussen nodig:

Om de Cijferband Colop 05012 te gebruiken, heeft u een apart stempelkussen nodig. We bieden diverse stempelkussens en stempelinkten aan, zodat u de ideale combinatie kunt selecteren voor uw specifieke behoeften.

 

Inkt- en stempelkussenkeuzes:

Bij het kiezen van de juiste inkt en stempelkussen is het van belang om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. Verschillende oppervlakken vereisen specifieke inktsoorten en stempelkussens voor optimale resultaten. Ontdek de verscheidenheid aan opties die we aanbieden om aan te sluiten bij uw specifieke toepassingen.

 

Aangepaste tekens en offerteaanvragen:

Naast de standaard cijfers 0-9 en enkele speciale tekens, bieden we ook de mogelijkheid om aangepaste banden te maken met specifieke tekens. Als u behoefte heeft aan andere speciale tekens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

 

Bestel vandaag nog de Cijferband Colop 05012 en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze handige handstempel. Of het nu gaat om datums, prijzen of identificatienummers, met deze cijferstempel bereikt u altijd een professioneel resultaat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.