Colop 07000

Colop 07000

Hand datumstempel met schrifthoogte van 7 mm.

18,26 Excl. btw
22,09 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop 07000 - De Ultieme Handstempel voor Datums

Maak kennis met de Colop 07000, de handstempel die datums tot leven brengt! Met een afdrukhoogte van 7 mm en de mogelijkheid om datums in letters weer te geven, is dit hulpmiddel ideaal voor diverse toepassingen. Het draaimechanisme maakt het instellen van de datum eenvoudig en moeiteloos.

 

Waarom de Colop 07000 de Beste Keuze is:

Inkt naar Keuze: In tegenstelling tot stempels met ingebouwde inktkussens, biedt de Colop 07000 de vrijheid om uw inkt te kiezen. Ga voor de standaard waterbasisinkt of kies voor sneldrogende inkt, perfect voor niet-poreuze oppervlakken. U heeft de controle!

Datums Met Gemak: Het draaimechanisme van deze stempel maakt het aanpassen van de datum een fluitje van een cent. U draait simpelweg naar de gewenste datum en stempelt met precisie, elke keer weer.

Gebruiksvriendelijkheid: De Colop 07000 is ontworpen met uw gemak in gedachten. Het stempelproces verloopt soepel en zonder complicaties, zodat u snel en efficiënt kunt werken.

 

Klaar om uw stempelwerk te verbeteren? Bestel vandaag nog uw Colop 07000 en ontdek zelf de innovatie en prestaties die deze handstempel te bieden heeft.

Colop 07000: Waar kwaliteit en precisie samenkomen. Bestel de uwe nu en maak indruk met uw stempelafdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.