Colop 07004

Colop 07004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm.

14,67 Excl. btw
17,75 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijferband Colop 07004 - De ultieme doordraaibare cijferstempel

 

De Cijferband Colop 07004 is een innovatieve handstempel met vier draaibare cijfers, die uitermate praktisch is in gebruik. Deze stempel biedt de mogelijkheid om cijfers van 0 tot 9 af te drukken, evenals enkele speciale tekens zoals /, -, en .. Met een afdrukhoogte van 7 mm garandeert deze stempel een heldere en goed leesbare weergave. Hieronder staan de voornaamste kenmerken:

  • Handige handstempel met vier cijfers (0-9 en / - ..).
  • Duidelijke afdrukhoogte van 7 mm.
  • Gemakkelijk in gebruik met de afzonderlijk draaibare cijfers.
  • Mogelijkheid om banden met andere speciale tekens aan te schaffen; vraag een offerte aan via e-mail voor maatwerk.
  • Een los stempelkussen is vereist en apart verkrijgbaar.
  • Let goed op de ondergrond bij het kiezen van de juiste stempelinkt en het stempelkussen.

 

De Cijferband Colop 07004 is de perfecte oplossing voor nauwkeurige datacodering, nummering en het afdrukken van belangrijke cijferreeksen. Dankzij het doordraaibare ontwerp kunnen diverse combinaties snel en moeiteloos worden gemaakt, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

 

Ontdek nu het gebruiksgemak en de precisie van deze hoogwaardige handstempel. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare stempelkussens en stempelinkten, zodat u de perfecte combinatie vindt die bij uw specifieke behoeften past.

 

Opmerking: Voor speciale tekens of andere specifieke wensen kunt u te allen tijde een e-mail sturen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en een offerte op maat te maken voor uw gewenste cijferband.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.