Colop 07006

Colop 07006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm.

15,49 Excl. btw
18,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijferband Colop 07006 - Handstempel voor nauwkeurige nummering

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 07006 is een handige handstempel die ideaal is voor het nauwkeurig nummeren van diverse documenten en administratieve taken. Deze stempel beschikt over zes afzonderlijk draaibare cijfers, inclusief de cijfers 0-9 en extra symbolen zoals '/', '-', en '.'. Hierdoor biedt de stempel flexibiliteit en precisie bij het samenstellen van verschillende nummerreeksen. Met een schrifthoogte van 7 mm zijn de afdrukken duidelijk en goed leesbaar, ongeacht het oppervlak waarop u stempelt.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met zes afzonderlijk draaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Schrifthoogte van 7 mm voor heldere afdrukken.
  • Aanvullende optie om banden te verkrijgen met andere speciale tekens. Neem contact met ons op via e-mail voor een offerte indien gewenst.

 

Let op:

  • Voor gebruik is een apart stempelkussen vereist. We bieden een scala aan stempelkussens en stempelinkten aan die geschikt zijn voor verschillende ondergronden.
  • Zorgvuldig kiezen van de juiste stempelinkt en stempelkussen is essentieel, afhankelijk van de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken.

 

De Cijferband Colop 07006 stelt u in staat om moeiteloos nauwkeurige en professionele nummering aan te brengen op diverse documenten en materialen. Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van deze handstempel en plaats vandaag nog uw bestelling!

Voor vragen of een offerte aanvragen voor aangepaste tekens, staan onze experts klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail voor verdere informatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.