Colop 07010

Colop 07010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm.

30,49 Excl. btw
36,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de veelzijdige Cijferband Colop 07010 Handstempel!

 

Productinformatie: De Cijferband Colop 07010 Handstempel is een handige en flexibele oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze stempel bevat 10 draaibare cijferbanden met cijfers van 0 tot 9, evenals enkele speciale tekens, zoals / en -. Met een afdrukhoogte van 7 mm zorgt deze stempel voor duidelijke en goed leesbare afdrukken.

 

Kenmerken van de Cijferband Colop 07010 Handstempel:

  • Handstempel met 10 draaibare cijferbanden
  • Cijfers van 0 tot 9 en enkele speciale tekens (/ en -)
  • Afzonderlijk draaibare cijferbanden voor eenvoudige aanpassingen

 

Aanpassingsmogelijkheden:

  • Als u behoefte heeft aan andere speciale tekens, letters of cijferreeksen, neem dan contact met ons op via e-mail voor een persoonlijke offerte op maat. Wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen en de gewenste cijferbanden leveren.

 

Aanbevolen accessoire:

  • Voor gebruik met de Cijferband Colop 07010 Handstempel is een los stempelkussen vereist. Wij bieden een assortiment stempelkussens aan die compatibel zijn met deze stempel. Houd rekening met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken, omdat dit van invloed is op de keuze van stempelinkt. Onze selectie stempelkussens en stempelinkten helpt u bij het vinden van de juiste combinatie voor uw toepassing.

 

Met de Cijferband Colop 07010 Handstempel kunt u uw stempelwerkzaamheden efficiënter en professioneler uitvoeren. Of het nu gaat om administratieve taken, logistieke operaties of het markeren van producten, deze veelzijdige stempel staat altijd voor u klaar. Bestel vandaag nog uw cijferband handstempel en ervaar het gemak van nauwkeurig stempelen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.