Colop 09000

Colop 09000

Hand datumstempel met schrifthoogte van 9 mm.

18,26 Excl. btw
22,09 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Baanbrekende Colop 09000 Handstempel met Draaibare Datum

Laat u betoveren door de innovatieve Colop 09000 Handstempel met Draaibare Datum. Deze stempel combineert functionaliteit en precisie op een ongekend niveau en is een onmisbaar instrument voor al uw datumeer stempelbehoeften. Met zijn handige draaibare datumfunctie kunt u moeiteloos en foutloos datums stempelen op diverse materialen en documenten. De afdrukhoogte van 9 mm zorgt ervoor dat de datums altijd duidelijk en goed leesbaar zijn, terwijl de mogelijkheid om de datum in letters weer te geven een extra professionele touch toevoegt.

 

Voordelen en Kenmerken:

Flexibel Inktkussen: Houd er rekening mee dat deze stempel zonder ingebouwd inktkussen wordt geleverd. U heeft de vrijheid om een inktkussen naar keuze apart aan te schaffen.

Inktmogelijkheden: U kunt kiezen uit twee soorten inkt voor uw inktkussen:

  • Standaard Inkt op Waterbasis: Geschikt voor dagelijks gebruik en milieuvriendelijk.
  • Sneldrogende Inkt op Niet-Poreuze Oppervlakken: Perfect voor materialen zoals plastic, metaal en glas, waar snelle droging essentieel is.

Duurzaam en Betrouwbaar: De Colop 09000 is gebouwd om langdurige prestaties te leveren, met hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp.

 

Of u nu datums wilt markeren op documenten, labels of andere materialen, de Colop 09000 Handstempel met Draaibare Datum tilt uw stempelervaring naar een hoger niveau. Aarzel niet en bestel vandaag nog uw stempel, samen met het gewenste inktkussen, om uw werkproces te stroomlijnen en professionele resultaten te bereiken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.