Colop 09008

Colop 09008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 9 mm.

20,43 Excl. btw
24,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ervaar Gemak en Duidelijkheid met de Colop 09008 Cijferband Handstempel

 

Productinformatie:

De Colop 09008 Cijferband Handstempel is een handig hulpmiddel voor nauwkeurige cijferafdrukken met een professioneel tintje. Met de mogelijkheid om de cijfers individueel te draaien, heeft deze stempel alles in huis voor het markeren van documenten en formulieren. Met een opvallende afdrukhoogte van 9 mm krijgen uw afdrukken de helderheid die ze verdienen.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 8 afzonderlijk beweegbare cijfers.
  • De afdrukhoogte is 9 mm, wat zorgt voor uitstekende leesbaarheid.
  • U kunt kiezen voor extra cijferbanden met speciale tekens (vraag een offerte aan).
  • Geschikt voor cijfers van 0-9 en tekens zoals /, - en de punt.
  • Het gebruik van een afzonderlijk stempelkussen is vereist.

 

Voordelen overzichtelijk:

Afdrukflexibiliteit: Dankzij de draaibare cijferbanden kunt u eenvoudig diverse cijfercombinaties creëren, wat handig is voor datums, getallen en meer.

Kristalheldere Afdrukken: Met een schrifthoogte van 9 mm zijn uw afdrukken altijd duidelijk en gemakkelijk te lezen, waardoor uw boodschap moeiteloos overkomt.

Aanpasbare Cijferbanden: Naast de standaard cijfers en symbolen, kunt u ook cijferbanden met speciale tekens verkrijgen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact op voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Uiteenlopende Toepassingsmogelijkheden: Of u nu documenten archiveert, formulieren invult of materialen markeert, deze cijferband handstempel is veelzijdig inzetbaar voor verschillende taken.

 

Let op:

Bij het kiezen van het juiste stempelkussen en de geschikte stempelinkt is het essentieel om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De aard van de ondergrond bepaalt de keuze van inkt en stempelkussen. Ons aanbod omvat een variëteit aan stempelkussens en inktsoorten om aan uw specifieke wensen te voldoen.

 

Voor vragen over dit product of om een offerte aan te vragen voor speciale tekens, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te begeleiden naar de perfecte oplossing voor uw afdrukvereisten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.