Colop 09012

Colop 09012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 9 mm.

37,24 Excl. btw
45,06 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Colop 09012 Handstempel: Flexibele Nummering met 12 Draaibare Cijferbanden

Maak kennis met de veelzijdige mogelijkheden van de Colop 09012 handstempel, speciaal ontworpen voor nauwkeurige nummering en codering. Met 12 individueel draaibare cijferbanden, inclusief numerieke cijfers (0-9) en enkele speciale tekens (/ - .), biedt deze stempel u de vrijheid om unieke nummerreeksen en patronen te creëren. De schrifthoogte van 9 mm zorgt ervoor dat uw afdrukken duidelijk leesbaar zijn, zelfs op beperkte ruimtes.

 

Productinformatie Colop 09012 cijferstempel:

Draaibare Cijferbanden: Deze handstempel is uitgerust met 12 cijferbanden die individueel kunnen worden gedraaid, waardoor u eenvoudig verschillende nummerreeksen kunt samenstellen.

Inclusief Speciale Tekens: Naast de numerieke cijfers (0-9) biedt de cijferband ook enkele speciale tekens (/ - .), waardoor u meer flexibiliteit hebt bij het markeren of coderen van informatie.

Afdrukhoogte van 9 mm: De afdrukhoogte van 9 mm garandeert duidelijke en goed leesbare afdrukken, zelfs op kleine oppervlakken.

Volledig Aanpasbaar: Indien u andere speciale tekens nodig hebt, bieden we de mogelijkheid om aangepaste cijferbanden aan te vragen. Voor maatwerkoplossingen kunt u contact met ons opnemen via e-mail en een offerte aanvragen.

Compatibiliteit: Deze handstempel vereist een apart stempelkussen om te functioneren. U hebt de keuze uit verschillende stempelkussens en stempelinkten die passen bij uw specifieke vereisten. Denk eraan om rekening te houden met de ondergrond waarop u wilt afdrukken, omdat dit de keuze van stempelinkt en stempelkussen beïnvloedt.

 

Maak uw datacodes, serienummers, prijzen en andere informatie onderscheidend met behulp van de Colop 09012 handstempel met draaibare cijferbanden. Deze betrouwbare metgezel staat garant voor nauwkeurige en consequente afdrukken.

 

Voor aangepaste tekens of verdere aanpassingen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail. Wij zijn toegewijd om u te helpen met een op maat gemaakte oplossing voor uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.