Colop 12008

Colop 12008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 12 mm.

52,45 Excl. btw
63,46 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Creëer Prachtige Afdrukken met de Cijferband Colop 12008: Handstempel van Topkwaliteit

Verken de Veelzijdigheid van de Cijferband Colop 12008: Een Excellente Handstempel voor Nauwkeurige Afdrukken

 

Productinformatie:

Ervaar de indrukwekkende prestaties van de Cijferband Colop 12008, een hoogwaardige handstempel die speciaal ontwikkeld is om heldere en precieze cijferafdrukken te realiseren. Met een cijferband bestaande uit 8 afzonderlijk draaibare cijfers, biedt deze stempel een wereld aan mogelijkheden voor het markeren van nummers en datums. Of u nu betrokken bent bij administratieve taken, inventarisbeheer, of documentcontrole, de Cijferband Colop 12008 zal snel een onmisbare partner worden voor uw dagelijkse stempelbehoeften.

 

Kenmerken van de Cijferband Colop 12008:

Flexibele Cijfercombinaties: De Colop 12008 is voorzien van een cijferband met 8 afzonderlijk instelbare cijfers, variërend van 0 tot 9, en inclusief symbolen zoals /, -, en .. Hiermee hebt u de vrijheid om diverse combinaties te creëren die perfect passen bij uw specifieke toepassingen.

 

Verstelbare Afdrukhoogte: Met een opvallende afdrukhoogte van 12 mm garandeert deze stempel duidelijke en goed leesbare afdrukken, zelfs op kleinere documenten.

 

Maatwerk Opties: Wilt u uw afdrukken verder personaliseren? U kunt speciale tekens toevoegen aan de cijferbanden van de stempel. Voor aangepaste tekens kunt u gerust een e-mail sturen en een offerte aanvragen.

 

Stempelkussen Essentieel: Voor optimale resultaten wordt het gebruik van een apart stempelkussen in combinatie met de Colop 12008 aangeraden. We bieden een ruim assortiment aan stempelkussens en stempelinkten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Belangrijke Opmerking: Bij het selecteren van het stempelkussen en de stempelinkt is het van groot belang om de ondergrond waarop u stempelt in overweging te nemen. De juiste keuze zorgt voor heldere en duurzame resultaten.

De Cijferband Colop 12008 is uw partner voor professionele en moeiteloze stempelafdrukken. Verbeter uw dagelijkse werkzaamheden door vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe deze handstempel het verschil kan maken.

Heeft u speciale wensen of wilt u aangepaste tekens toevoegen? Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan.

 

Specificaties van de Cijferband Colop 12008:

  • Productmodel: Colop 12008
  • Aantal Beschikbare Cijfers: 8 (0-9 en /, - , .)
  • Hoogte van de Afdruk: 12 mm
  • Personalisatiemogelijkheden: Ja, neem contact op voor een offerte
  • Vereist Stempelkussen: Ja, apart verkrijgbaar
  • Extra Stempelkussens en Stempelinkten: Beschikbaar
  • Inktkeuze afhankelijk van Ondergrond: Ja, maak zorgvuldig uw keuze voor optimale resultaten

Bestel vandaag nog de Cijferband Colop 12008 en geniet van heldere, georganiseerde stempelafdrukken voor elke situatie!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.