Colop 15010

Colop 15010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 15 mm.

65,51 Excl. btw
79,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Colop 15010 Cijferband Handstempel

Voor Nauwkeurigheid en Flexibiliteit

 

Productinformatie Colop 15010:

De Colop 15010 Cijferband Handstempel biedt een doeltreffende en veelzijdige oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met zijn stevige constructie en draaibare cijferbanden, levert deze stempel consistente en scherpe afdrukken. Of u nu cijfers, slashes (/), of punten (.) nodig hebt, deze stempel heeft het allemaal. Dankzij een afdrukhoogte van 15 mm springt uw boodschap direct in het oog en straalt professionaliteit uit.

 

Eigenschappen 15010 cijferbandstempel:

Diverse Cijferbanden: De handstempel is voorzien van 10 individuele cijferbanden (0-9 en / - . ), die u moeiteloos kunt draaien naar uw wensen.

Stevig en Betrouwbaar: Deze stempel is gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan en levert consequent hoogwaardige resultaten bij elke afdruk.

Afdrukhoogte van 15 mm: Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 15 mm wordt uw boodschap helder en leesbaar weergegeven.

Flexibel en Aanpasbaar: Deze cijferband stempel beperkt zich niet alleen tot cijfers; andere speciale tekens kunnen ook worden toegevoegd. Als u een specifiek teken wilt, stuur dan een e-mail voor een persoonlijke offerte.

Los Stempelkussen Vereist: Let erop dat u een los stempelkussen moet aanschaffen om deze stempel te kunnen gebruiken. U kunt kiezen uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten voor de ideale combinatie.

Houd Rekening met de Ondergrond: De keuze van inkt en stempelkussen hangt af van het oppervlak waarop u wilt stempelen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie selecteert voor optimale afdrukkwaliteit.

 

Voeg een professioneel en georganiseerd tintje toe aan uw documenten, papieren en materialen met de veelzijdige Colop 15010 Cijferband Handstempel. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar de precisie en het gemak die deze stempel te bieden heeft.

 

Heeft u vragen of wilt u speciale tekens toevoegen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte stempeloplossing die aan uw behoeften voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.