Colop 15012

Colop 15012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 15 mm.

81,97 Excl. btw
99,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Innovatieve Cijferband Handstempel Colop 15012

Voor Haarscherpe Cijferafdrukken

 

Productinformatie:

De Colop 15012 Cijferband Handstempel is een geavanceerd instrument dat uitblinkt in precisie en flexibiliteit. Met twaalf individueel beweegbare cijferbanden, inclusief de cijfers 0-9 en extra tekens (/ - .), biedt deze stempel een uitstekende oplossing voor diverse toepassingen waar duidelijke en nauwkeurige cijferafdrukken van cruciaal belang zijn. Met een afdrukhoogte van 15 mm zijn de afdrukken scherp en gemakkelijk leesbaar, wat essentieel is voor professionele documentatie.

 

Kenmerken:

 • Hoogwaardige Constructie: De Colop 15012 is met oog voor detail en duurzaamheid ontworpen, waardoor hij ideaal is voor intensief gebruik.
 • 12 Apart Verstelbare Cijferbanden: Elke cijferband kan individueel aangepast worden, waardoor u snel en gemakkelijk de gewenste cijferreeksen kunt instellen.
 • Inclusief Speciale Karakters: Naast de standaard cijfers 0 tot 9 bevat de stempel ook extra tekens zoals (/ - .), wat flexibiliteit biedt bij het creëren van afdrukken.
 • Afdrukhoogte van 15 mm: De afdrukken zijn scherp en helder, zelfs op documenten met kleinere lettergroottes.
 • Uitbreidbaarheidsopties: Deze stempel biedt de mogelijkheid om te kiezen voor banden met andere speciale tekens. Vraag naar persoonlijke prijsoffertes.

 

Bijkomende Vereisten:

 • Stempelkussen Benodigd: Om de stempel te gebruiken, is een geschikt stempelkussen vereist. Blader door ons aanbod van stempelkussens die aan uw behoeften voldoen.
 • Passende Stempelinkt: Selecteer de juiste stempelinkt op basis van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Verschillende ondergronden vragen om diverse inktsoorten.
 • Speciale Karakters op Maat: Heeft u specifieke tekens nodig die niet standaard op de cijferband staan? Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde prijsopgave.

 

De Colop 15012 Cijferband Handstempel is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor iedereen die exacte en scherpe cijferafdrukken nodig heeft. Of het nu gaat om administratieve taken, boekhouding, voorraadbeheer of andere toepassingen, deze stempel levert consequent uitstekende resultaten. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar zelf de precisie en effectiviteit van de Colop 15012.

Opmerking: Voor op maat gemaakte tekens en persoonlijke offertes kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.