Colop 18004

Colop 18004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijferband Colop 18004: Handstempel met Verstelbare Cijfers

 

Productinformatie:

Ontdek de Cijferband Colop 18004, een handstempel die garant staat voor precieze en professionele afdrukken. Met vier individueel aanpasbare cijfers en een schrifthoogte van 15 mm, is deze stempel de ideale keuze voor uiteenlopende toepassingen zoals datums, nummering en codes. Hieronder vindt u de eigenschappen van deze veelzijdige handstempel:

  • Handstempel met vier cijfers (0-9 en / - . )
  • De cijfers kunnen afzonderlijk versteld worden voor moeiteloze aanpassing
  • Schrifthoogte van 15 mm voor heldere en goed leesbare afdrukken
  • Optie om banden met andere speciale tekens te verkrijgen
  • Geschikt voor diverse doeleinden dankzij zijn flexibiliteit

Kenmerken:

 

Aanpasbare cijfers: Elk van de vier cijfers op de stempel kan onafhankelijk worden aangepast, waardoor u eenvoudig en snel verschillende combinaties kunt maken.

 

Duidelijke afdrukken: Met een schrifthoogte van 15 mm levert deze stempel afdrukken die gemakkelijk leesbaar zijn, zelfs op kleine oppervlakken.

 

Speciale tekens: Naast de standaard cijfers kunnen ook andere speciale tekens worden verkregen. Neem contact met ons op via e-mail voor aangepaste verzoeken en vraag een offerte aan.

 

Stempelkussen en inktkeuze: Kies het juiste stempelkussen en de geschikte inkt op basis van het oppervlak waarop u de stempel wilt gebruiken. Verschillende opties zijn beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

 

Professionele resultaten: Met deze hoogwaardige handstempel kunt u consistent professionele resultaten bereiken, ongeacht de toepassing.

 

Aanvragen en Contact:

Heeft u specifieke vereisten of wilt u andere speciale tekens toevoegen aan uw stempel? Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan. Met de Cijferband Colop 18004 brengt u efficiëntie en professionaliteit in uw stempelwerk, terwijl u zorgt voor afdrukken die altijd helder en nauwkeurig zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.