Colop 18010

Colop 18010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

68,94 Excl. btw
83,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Cijferband Colop 18010 Handstempel met Draaibare Cijfers

 

Productinformatie Cijferband Colop 18010:

Ontdek de veelzijdige en nauwkeurige mogelijkheden van de Cijferband Colop 18010. Deze handstempel is speciaal ontworpen om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Met zijn 10 individueel draaibare cijfers biedt deze stempel u de vrijheid om unieke afdrukken te maken. Of het nu gaat om datums, nummers of speciale tekens, de Cijferband Colop 18010 staat garant voor scherpe en duidelijke resultaten. Met een royale afdrukhoogte van 18 mm trekt deze stempel beslist de aandacht.

 

Hoogtepunten:

  • Handstempel met 10 cijferbanden (0-9 en extra tekens: / - . )
  • Cijfers kunnen individueel gedraaid worden voor aangepaste afdrukken
  • Duidelijke afdrukhoogte van 18 mm voor leesbaarheid
  • Optie om banden met andere speciale tekens aan te schaffen (informeer voor offerte)
  • Vereist een extern stempelkussen om te gebruiken

 

Tips voor Optimaal Gebruik:

  • Kies zorgvuldig uw stempelkussen en inkt op basis van het oppervlak waarop u wilt afdrukken, omdat dit invloed heeft op de inktkeuze en stempelkussenopties.
  • Verken de mogelijkheden van afdrukken met speciale tekens door contact met ons op te nemen voor op maat gemaakte banden.

 

Ontdek Meer:

De Cijferband Colop 18010 biedt een professionele en efficiënte oplossing voor uiteenlopende stempelbehoeften. Of het nu gaat om het markeren van documenten, voorraadbeheer of personalisatie van materialen, deze stempel staat garant voor consistentie en betrouwbaarheid. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek de wereld van nauwkeurige handafdrukken!

 

Opmerking: Als u interesse heeft in specifieke alternatieve tekens in de cijferband, stuur ons dan een e-mail en vraag een offerte aan.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.