Colop 18012

Colop 18012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

104,73 Excl. btw
126,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Veelzijdige Cijferband Colop 18012 Handstempel

 

Productinformatie - Cijferband Colop 18012 Handstempel

De Cijferband Colop 18012 Handstempel is een innovatieve oplossing voor nauwkeurig markeren en nummeren. Deze handstempel biedt de mogelijkheid om 12 afzonderlijke cijfers te draaien, variërend van 0 tot 9, en is inclusief tekens zoals "/", "-", en ".". Hierdoor kunt u een breed scala aan aangepaste combinaties creëren om aan uw specifieke afdrukbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om datums, nummerreeksen of speciale coderingen, deze handstempel levert consistent scherpe resultaten die onmiddellijk de aandacht trekken.

 

Eigenschappen van de Cijferband Colop 18012 Handstempel:

Dynamische Cijferbanden: Met een draaibaar mechanisme van 12 afzonderlijke cijfers heeft u de flexibiliteit om unieke combinaties te maken voor elke afdruk.

Uitgebreide Opties: De cijfers van 0 tot 9 en extra symbolen (/ - .) bieden een veelzijdigheid aan mogelijkheden voor afdrukken.

Opvallende Schrifthoogte: Met een indrukwekkende schrifthoogte van 18 mm zijn uw afdrukken helder en gemakkelijk leesbaar.

Aanpasbare Keuzes: Naast de standaard cijfers kunt u kiezen voor speciale banden met diverse symbolen. Neem contact met ons op voor persoonlijke offertes en maatwerkoplossingen.

Optimaal Resultaat met Stempelkussen: Voor optimale resultaten raden we aan om gebruik te maken van een apart stempelkussen. U kunt een keuze maken uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten om uw afdrukken te perfectioneren.

 

Praktisch Advies:

Bij het selecteren van de juiste inkt en het geschikte stempelkussen is het essentieel om rekening te houden met het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De eigenschappen van de ondergrond hebben invloed op de keuze van inkt en stempelkussen voor duurzame en scherpe resultaten.

Voor speciale symbolen of op maat gemaakte cijferbanden staan onze deskundigen paraat om u te assisteren met offertes en oplossingen die specifiek aan uw wensen voldoen. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen voor een stempel die volledig aansluit bij uw behoeften.

Kies voor de Cijferband Colop 18012 Handstempel en ontdek een nieuwe dimensie van precisie, flexibiliteit en duurzaamheid bij het markeren van belangrijke numerieke reeksen. Creëer vandaag nog afdrukken die blijven hangen en indruk maken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.