Colop Classic 2000/5

Colop Classic 2000/5

Grote zelfinktende datumstempel met schriftoogte 5 mm (Topkwaliteit stempel).

37,26 Excl. btw
45,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2000/5 - Zelfinktende Datumstempel voor Duidelijke Afdrukken

De Colop Classic 2000/5 is een hoogwaardige datumstempel met een zelfinktend ontwerp, speciaal ontwikkeld voor frequent gebruik. Met een afdrukhoogte van 5 mm biedt deze stempel heldere en professionele afdrukken van de datum. Het stevige metalen montuur verzekert duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl het ingebouwde stempelkussen tot wel 4000 à 7000 afdrukken kan maken voordat het vervangen moet worden. Ideaal voor kantoren, bedrijven en andere organisaties die regelmatig datums moeten markeren.

 

Voordelen:

  • Efficiënt en Tijdbesparend: Het zelfinktende mechanisme maakt dat het stempelen van datums met de Colop Classic 2000/5 moeiteloos en snel gaat.
  • Uitstekende Afdrukkwaliteit: Met een afdrukhoogte van 5 mm zorgt deze stempel voor scherpe en goed leesbare datumafdrukken.
  • Degelijk en Betrouwbaar: Dankzij het stevige metalen montuur is de stempel ontworpen om langdurig en betrouwbaar te functioneren, zelfs bij intensief gebruik.
  • Langdurige Inktcapaciteit: Het ingebouwde inktkussen kan tot wel 4000 à 7000 afdrukken maken voordat het aan vervanging toe is, waardoor langdurig stempelen zonder onderbreking mogelijk is.
  • Eenvoudig te Vervangen Stempelkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk leeg raakt, is het gemakkelijk te vervangen voor een probleemloze voortzetting van het stempelproces.

Met de Colop Classic 2000/5 haalt u een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke datumstempel in huis. Deze betrouwbare en efficiënte stempel is onmisbaar voor elke werkplek waar datums regelmatig moeten worden afgedrukt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.