Colop Classic 2000/WD

Colop Classic 2000/WD

Zelfinktende datumstempel met 12 standaard woorden (Topkwaliteit).

41,92 Excl. btw
50,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2000/WD - Veelzijdige Stempel met Draaibare Datum en Standaard Teksten

Teksten: BEANTWOORD BESTELD VERPAKT GEANULEERD GEBOEKT GECONTROLEERD AANGEMAAND GERETOURNEERD AFGELEVERD BETAALD VERZONDEN ONTVANGEN

Met de Colop Classic 2000/WD stempel voeg je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk kantoorinstrument toe aan je collectie. Deze stempel combineert een handige draaibare datumfunctie met een selectie van veelgebruikte standaard teksten. Met een afdrukhoogte van 4 mm voor zowel de datum als de tekst, creëer je moeiteloos een duidelijke en professionele afdruk op elk document. Of het nu gaat om administratieve taken, documentbeheer of postverwerking, deze stempel biedt een efficiënte oplossing voor diverse toepassingen.

 

Voordelen:

  • Gebruiksgemak: De Colop Classic 2000/WD stempel is uiterst gebruiksvriendelijk. Met een simpele draai aan de datumselector en een snelle woordkeuze stempel je efficiënt en nauwkeurig.
  • Aanpasbaar ontwerp: Profiteer van de flexibiliteit van deze stempel. Pas de datum aan naar wens en kies uit verschillende woorden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Dit multifunctionele apparaat bespaart tijd en gedoe zonder de noodzaak van meerdere stempels.
  • Duurzame prestaties: Het ingebouwde inktkussentje zorgt voor 4.000 tot 7.000 afdrukken, wat betekent dat je langdurig kunt stempelen zonder je zorgen te maken over het vervangen van het inktkussen. Een kostenefficiënte oplossing voor de lange termijn.
  • Snelle levering: Bestel nu je eigen Colop Classic 2000/WD stempel en ervaar onze snelle en uitstekende service. De stempel wordt binnen 1 werkdag geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met efficiënt en georganiseerd werken.
  • Onmisbaar op kantoor: Met essentiële woorden zoals "BEANTWOORD", "BESTELD", "GEANULEERD", "AANGEMAAND" en meer, is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor elk kantoor of bedrijf. Vereenvoudig communicatie, documentatie en het volgen van belangrijke taken en processen.

Bestel nu je eigen Colop Classic 2000/WD stempel en ontdek zelf hoe eenvoudig en professioneel stempelen kan zijn. Vereenvoudig je werkprocessen met deze veelzijdige stempel!

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.