Colop Classic 2008

Colop Classic 2008

Colop Classic Line 2008, cijferbandstempel 5 mm hoog, met 8 banden. Topkwaliteit.

37,87 Excl. btw
45,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De veelzijdige Colop Classic 2008 - Zelfinktende Cijferbandstempel

De Colop Classic 2008 is dé oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met een doordacht ontwerp, biedt deze stempel een moeiteloze manier om belangrijke data, nummers en meer te markeren. Zijn stevige constructie en vernieuwende design zorgen ervoor dat u altijd heldere en consistente afdrukken krijgt. Met een schrifthoogte van 5 mm en 8 banden heeft u voldoende opties om aan uw specifieke wensen te voldoen.

 

Voordelen:

Langdurige betrouwbaarheid: De duurzame en stevige constructie van de Colop Classic 2008 garandeert langdurige prestaties, waardoor deze stempel uw trouwe metgezel wordt bij al uw dagelijkse stempelwerk.

Gemakkelijk zelfinktend: Het ingebouwde inktkussen maakt het stempelen moeiteloos en netjes. U hoeft zich geen zorgen te maken over het apart bijvullen van inkt, aangezien het ingebouwde kussen ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken kan maken voordat het moet worden vervangen.

Eenvoudige vervanging van het inktkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk leeg is, kunt u het probleemloos zelf vervangen. Geen gedoe of extra kosten voor professionele vervanging.

Volledig aanpasbaar: Met 8 banden en een schrifthoogte van 5 mm heeft u talloze mogelijkheden om verschillende combinaties van cijfers en data in te stellen, precies zoals u het nodig heeft.

Nauwkeurige en leesbare afdrukken: De Colop Classic 2008 staat bekend om zijn nauwkeurige en heldere afdrukken. Elke afdruk is scherp en goed leesbaar, zodat belangrijke informatie altijd goed zichtbaar is.

Tijds- en kostenbesparend: Dankzij het zelfinktende gemak en de duurzaamheid van de stempel, bespaart u niet alleen tijd tijdens het stempelen, maar ook op inkt- en vervangingskosten.

Ontdek nu de veelzijdigheid van de Colop Classic 2008 voor het markeren van belangrijke data, nummers en andere informatie. Deze cijferbandstempel zal ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn voor al uw kantoor- of persoonlijke stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.