Colop Classic 2008/P

Colop Classic 2008/P

Colop Classic 2008/P is een cijferbandstempel met 8 cijfers. Max. 4 regels met tekst mogelijk rondom de cijfers.

Afdrukformaat: 58 x 30mm

81,20 Excl. btw
98,25 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Colop Classic 2008/P - Zelfinktende Cijferbandstempel met Persoonlijke Tekstplaat

De Colop Classic 2008/P biedt een uitstekende oplossing voor frequent stempelgebruik en maakt deel uit van de gerenommeerde Classic Line van Colop. Deze hoogwaardige stempel is speciaal ontworpen om moeiteloos cijfers en een gepersonaliseerde tekst van uw keuze op verschillende documenten en formulieren te plaatsen.

Met 8 verwisselbare cijferbanden en de mogelijkheid om de tekstplaat aan te passen, is de Colop Classic 2008/P zeer veelzijdig en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Of u nu facturen, inventarisnummers, data of andere belangrijke informatie wilt markeren, deze stempel is uitermate geschikt voor diverse toepassingen.

 

Voordelen:

  • Geïntegreerd stempelkussen: De stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussentje dat tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken kan maken voordat het moet worden vervangen. U kunt dus langdurig ongestoord stempelen zonder u zorgen te maken over het inktniveau.
  • Stevig metalen frame: Het duurzame metalen frame van de stempel zorgt voor een lange levensduur en maakt het bestand tegen intensief gebruik.
  • Eenvoudig te vervangen stempelkussen: Zodra het inktkussentje leeg raakt, kunt u het gemakkelijk zelf vervangen. Dit bespaart u tijd en moeite, zodat u snel weer aan de slag kunt.
  • Aanpasbare tekstplaat: Als u op een later moment een andere tekst op de stempelplaat wilt, is dat geen enkel probleem. U kunt zonder enige problemen een nieuw stempelplaatje laten maken met de gewenste tekst en dit vervolgens moeiteloos in de stempel plaatsen.

Met de Colop Classic 2008/P cijferbandstempel haalt u een betrouwbare en flexibele stempel in huis die ideaal is voor dagelijks gebruik op kantoor, in magazijnen, administratie en tal van andere situaties waar een duidelijke en professionele stempelafdruk vereist is.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.