Colop Classic 2010/P

Colop Classic 2010/P

Colop Classic 2010/P is een cijferbandstempel met 10 cijfers. Max. 4 regels met tekst mogelijk rondom de cijfers.

Afdrukformaat: 58 x 30mm

81,64 Excl. btw
98,78 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ervaar Gemak met de Colop Classic 2010/P - Zelfinktende Cijferbandstempel

De Colop Classic 2010/P is een bijzonder handige zelfinktende cijferbandstempel, speciaal ontworpen om keer op keer te gebruiken. Met maar liefst 10 banden voor cijfers en een tekstplaat waarop u een persoonlijke tekst kunt laten plaatsen, biedt deze stempel veelzijdigheid en functionaliteit. Het stempelkussen is geïntegreerd in het ontwerp en heeft een indrukwekkende levensduur van 4.000 à 7.000 afdrukken. De stevige metalen constructie zorgt ervoor dat deze stempel langdurig en betrouwbaar is, zelfs bij intensief gebruik.

 

Voordelen:

Langdurig stempelplezier: Het stempelkussen, ingebouwd in de stempel, gaat probleemloos 4.000 à 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden. Zo kunt u lange tijd stempelen zonder onderbrekingen.

Betrouwbaarheid en degelijkheid: De Colop Classic 2010/P is vervaardigd met hoogwaardige materialen en heeft een solide metalen montuur. Dit garandeert een betrouwbare stempel die bestand is tegen veelvuldig gebruik en lang meegaat.

Eenvoudig zelf te vervangen stempelkussen: Wanneer het stempelkussen aan het einde van zijn levensduur komt, kunt u het moeiteloos zelf vervangen. Dit bespaart u tijd en gedoe bij het zoeken naar specifieke onderdelen of professionele hulp.

Volledig aanpasbare tekstopties: Met de mogelijkheid om een persoonlijke tekst op de tekstplaat te plaatsen, biedt de Colop Classic 2010/P optimale flexibiliteit. Als u in de toekomst een andere tekst nodig heeft, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en gebruiken.

Kortom, de Colop Classic 2010/P is een betrouwbare zelfinktende stempel die uitblinkt in duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Met zijn geïntegreerde stempelkussen dat duizenden afdrukken kan leveren en een stevig metalen montuur, is deze stempel uw ideale metgezel voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.