Colop Classic 2100/4

Colop Classic 2100/4

Zeer stevige zelfinktende datumstempel met schriftoogte 4 mm (Topkwaliteit stempel).

32,55 Excl. btw
39,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2100/4 - Zelfinktende Datumstempel

Met de Colop Classic 2100/4 heeft u een hoogwaardige datumstempel in handen die automatisch inkt aanbrengt. De afdrukhoogte van 4 mm maakt het eenvoudig om belangrijke datums te markeren op diverse documenten en formulieren. Deze stempel is speciaal ontworpen voor frequent gebruik en staat bekend om zijn stevige en duurzame constructie, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik.

 

Voordelen:

Automatische inkttoevoer: De Colop Classic 2100/4 is voorzien van een ingebouwd inktkussentje, waardoor u geen aparte stempelkussens hoeft aan te schaffen. Het automatische inktmechanisme zorgt bij elke afdruk voor een consistente en vlekkeloze stempelafdruk.

Langdurig gebruik: Het ingebouwde inktkussen biedt voldoende inkt voor maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken voordat het kussentje moet worden vervangen. Hierdoor kunt u lang profiteren van de stempel zonder frequente onderhoudspauzes.

Sterke metalen constructie: De stempel is vervaardigd uit robuust metaal, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en weerstand tegen intensief gebruik en slijtage.

Eenvoudig inktkussen vervangen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk aan vernieuwing toe is, kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Dit bespaart zowel tijd als kosten, in vergelijking met het aanschaffen van een geheel nieuwe stempel.

Met de Colop Classic 2100/4 krijgt u betrouwbare prestaties, gebruiksgemak en een lange levensduur, waardoor het een onmisbare hulp wordt voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.