Colop Classic 2106

Colop Classic 2106

Colop Classic 2106 cijferbandstempel met 6 banden. Schrifthoogte 4 mm. (Topkwaliteit)

28,72 Excl. btw
34,75 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2106 - Flexibele Zelfinktende Cijferbandstempel voor Prachtige Afdrukken

Producttekst: Maak kennis met de Colop Classic 2106, een geavanceerde cijferbandstempel die zelfinktend is en garant staat voor perfecte en nauwkeurige afdrukken. Deze stempel is uitgerust met 6 aanpasbare banden en heeft een schrifthoogte van 4 mm, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor diverse toepassingen, zoals het dateren, nummeren en markeren van belangrijke gegevens.

 

Voordelen:

Robuuste en Stevige Constructie: De Colop Classic 2106 is gebouwd om lang mee te gaan, en levert duurzame prestaties zonder in te leveren op de afdrukkwaliteit.

Gemak van Zelfinkting: Met het ingebouwde inktkussen is het apart ininkten verleden tijd. De stempel voorziet zichzelf automatisch van inkt, waardoor u altijd kunt rekenen op consistente en scherpe afdrukken.

Langdurig Inktgebruik: Het inktkussen van de Colop Classic 2106 gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is. U kunt dus lange tijd probleemloos stempelen zonder inkttekort.

Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Wanneer het inktkussen leeg is, kunt u het moeiteloos zelf vervangen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat u snel weer aan de slag kunt.

Precieze Cijferafdrukken: Met de mogelijkheid om 6 banden aan te passen en een schrifthoogte van 4 mm, kunt u getallen en data met precisie en duidelijkheid op verschillende documenten en materialen stempelen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De Colop Classic 2106 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het stempelen vereist minimale inspanning en biedt een moeiteloze stempelervaring.

Met de Colop Classic 2106 haalt u een veelzijdige zelfinktende cijferbandstempel in huis die perfect aansluit op uw diverse stempelbehoeften. De duurzaamheid, automatische inktvoorziening en eenvoudige vervanging van het inktkussen maken dit product de ideale keuze voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.