Colop Classic 2106/P

Colop Classic 2106/P

Colop Classic 2106/P is een cijferbandstempel met 6 cijfers. Max. 2 regels met tekst mogelijk rondom de cijfers.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

65,97 Excl. btw
79,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Efficiënte Colop Classic 2106/P - Zelfinktende Cijferbandstempel

Laat u verrassen door de veelzijdige Colop Classic 2106/P, een zelfinktende stempel van superieure kwaliteit uit de befaamde Classic Line. Deze stempel is ontworpen om moeiteloos en langdurig te presteren. Met 6 aanpasbare cijferbanden en een tekstplaat naar keuze, kunt u uw eigen persoonlijke boodschap creëren. Of het nu data, nummers, of andere belangrijke informatie betreft, deze stempel staat altijd klaar om scherpe afdrukken te leveren.

Voordelen:

 

Lange levensduur: De ingebouwde stempelkussen van de Colop Classic 2106/P gaat tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken mee, waardoor u lange tijd kunt stempelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over inktvervangingen, zelfs bij intensief gebruik.

Stevige bouw: Dankzij het solide metalen montuur kan deze stempel de dagelijkse slijtage aan, waardoor hij betrouwbaar blijft bij veelvuldig gebruik, elke keer weer.

Eenvoudig inktkussen vervangen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk leeg raakt, kunt u dit probleemloos zelf vervangen, zodat u geen kostbare tijd verspilt en snel weer aan de slag kunt met stempelen.

Volledig aanpasbaar: Met de Colop Classic 2106/P cijferbandstempel heeft u de vrijheid om het stempelplaatje volledig naar uw wensen aan te passen. Als uw boodschap in de toekomst verandert, kunt u zonder gedoe een nieuw stempelplaatje laten maken en blijven stempelen met de gewenste tekst.

Ontdek de efficiëntie en betrouwbaarheid van de Colop Classic 2106/P cijferbandstempel. Deze stempel is ideaal voor dagelijks gebruik in kantoren, magazijnen, administratieve afdelingen en meer. Geniet van het gebruiksgemak van een zelfinktende stempel die zich perfect aanpast aan uw behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.