Colop Classic 2300

Colop Classic 2300

Colop Classic 2300 zelfinktende stempel. Max. 7 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

49,64 Excl. btw
60,06 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2300 - Zelfinktende Stempel met Langdurig Inktkussen

De Colop Classic 2300 is een hoogwaardige zelfinktende stempel, speciaal ontworpen voor frequent gebruik. Met het ingebouwde inktkussen biedt deze stempel een betrouwbare en handige oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het stevige metalen frame garandeert langdurige prestaties, terwijl het ingebouwde inktkussen u moeiteloos duizenden afdrukken laat maken voordat het vervangen moet worden.

 

Voordelen:

  • Geïntegreerd inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen is het stempelen uiterst praktisch en efficiënt. U hoeft geen apart inktkussen meer te gebruiken, waardoor u snel aan de slag kunt.
  • Lange inktcapaciteit: Het inktkussen van de Colop Classic 2300 heeft een indrukwekkende capaciteit van 4.000 à 7.000 afdrukken, waardoor het lang meegaat voordat vervanging nodig is.
  • Sterk metalen frame: De stempel is voorzien van een robuust metalen frame, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.
  • Gemakkelijk vervangbaar inktkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk aan vervanging toe is, kunt u dit eenvoudig zelf doen, zonder dat u professionele hulp nodig heeft.
  • Personalisatie mogelijk: Als de tekst of het logo op het tekstplaatje niet meer overeenkomt met uw wensen, kunt u gewoon een nieuw tekstplaatje voor uw stempel bestellen. Hierdoor kunt u de stempel aanpassen aan veranderende omstandigheden of nieuwe bedrijfsgegevens.
  • Ruim afdrukformaat: Met een maximale afdrukafmeting van 45x30mm biedt de Colop Classic 2300 voldoende ruimte voor uw gewenste tekst of logo, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.

Met de Colop Classic 2300 kunt u vol vertrouwen stempelen, wetende dat u beschikt over een hoogwaardige stempel die lang meegaat en aanpasbaar is aan uw behoeften. Of het nu voor zakelijke doeleinden, administratie of persoonlijk gebruik is, deze zelfinktende stempel biedt de perfecte combinatie van gebruiksgemak en duurzaamheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.