Colop Classic 2360 datumstempel

Colop Classic 2360

Colop Classic 2360 zelfinktende datumstempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo en datum (Topkwaliteit).

Afdrukformaat: 45 x 30mm

62,88 Excl. btw
76,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Efficiënte en Duurzame Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel

De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel is een veelzijdige stempel die uitstekend van pas komt in diverse situaties. Met zijn handige draaibare datum en de mogelijkheid om maximaal vier regels aan te passen, biedt deze stempel flexibiliteit en gebruiksgemak. Het compacte afdrukformaat van 45x30mm en de afdrukhoogte van 4mm zorgen voor scherpe en leesbare afdrukken.

 

Voordelen:

Praktische Functionaliteit: Met de draaibare datum en de mogelijkheid om vier regels tekst naar keuze af te drukken, is de Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel uiterst praktisch voor het markeren van datums, adressen, notities, en meer.

Geïntegreerd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde stempelkussen heeft u geen gedoe met losse inkt. Het duurzame inktkussen kan moeiteloos 4.000 à 7.000 afdrukken verzorgen, waardoor u langdurig en zonder onderbreking kunt stempelen.

Robuuste Constructie: Met zijn stevige metalen montuur en hoogwaardige materialen is de Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel ontworpen voor duurzaamheid en bestendigheid tegen intensief gebruik.

Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen kan gemakkelijk door uzelf worden vervangen, zodat uw stempel altijd klaar is voor optimale afdrukresultaten.

Volledig Aanpasbaar: Wanneer de tekst op de stempelplaat in de toekomst verandert, hoeft u niet een geheel nieuwe stempel aan te schaffen. U kunt altijd een nieuw stempelplaatje verkrijgen, waardoor de Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel een kosteneffectieve oplossing biedt voor de lange termijn.

De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel biedt efficiëntie en duurzaamheid in één handig hulpmiddel. Geschikt voor dagelijks gebruik thuis, op kantoor of in een professionele omgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.