Colop Classic 2360 Green Line datumstempel

Colop Classic 2360GL

Colop Classic 2360 zelfinktende datumstempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo en datum. Milieuvriendelijke stempel.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

62,88 Excl. btw
76,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2360 Green Line - Duurzame Datumstempel met Eco-vriendelijke Eigenschappen

Ontdek de veelzijdige Colop Classic 2360 Green Line, een stempel die niet alleen gebruiksvriendelijk is maar ook rekening houdt met het milieu. Deze stempel heeft een handig roteerbaar mechanisme voor de datum en biedt tevens de mogelijkheid om maximaal 4 regels tekst te plaatsen. Met een indrukwekkend afdrukformaat van 45x30mm en een afdrukhoogte van 4 mm voor zowel de datum als de tekst, is deze stempel perfect voor het dateren en markeren van belangrijke documenten en papierwerk. Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder onderbrekingen.

 

Voordelen:

Ecologisch Verantwoord: De Colop Classic 2360 Green Line is een bewuste keuze voor het milieu. Hij is vervaardigd uit gerecycled kunststof, waarbij tot wel 80% van het materiaal een tweede leven krijgt.

Gemakkelijk in Gebruik: Met het ingebouwde inktkussentje heeft u geen aparte inktkussens meer nodig. Stempelen wordt een moeiteloze en vlekkeloze ervaring.

Sterk en Betrouwbaar: Het metalen montuur zorgt voor een stevige en duurzame stempel, die zelfs bij frequent gebruik zijn kwaliteit behoudt.

Flexibel en Aanpasbaar: Pas de stempel aan uw behoeften aan met maximaal 4 regels tekst. Als de tekst in de toekomst verandert, kunt u gewoon een nieuw stempelplaatje bestellen zonder een volledig nieuwe stempel aan te schaffen.

De Colop Classic 2360 Green Line is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke, efficiënte en betrouwbare datumstempel. Met zijn veelzijdige eigenschappen en de mogelijkheid om tekst aan te passen, biedt deze stempel alles wat u nodig heeft voor een vlot en professioneel stempelproces. Voeg een onderscheidend kenmerk toe aan uw documenten en papierwerk met deze hoogwaardige zelfinktende datumstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.