Colop Classic 2400

Colop Classic 2400 zelfinktende stempel. Max. 6 regels tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 58 x 27mm

57,36 Excl. btw
69,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2400 - Duurzame Zelfinktende Stempel

Ontdek de betrouwbaarheid van de Colop Classic 2400, een zelfinktende stempel die ideaal is voor intensief gebruik. Deze stempel is uitgerust met een ingebouwd stempelkussen dat maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken kan maken, en een stevig metalen frame voor langdurige prestaties. Met een maximale afdrukafmeting van 58x27 mm is er voldoende ruimte voor het weergeven van tekst of een logo.

Het onderhoud van de Colop Classic 2400 is moeiteloos, dankzij het gemakkelijk vervangbare stempelkussen. Als de tekst op het plaatje niet meer actueel is en u een andere tekst of logo wenst, kunt u gewoon een nieuw tekstplaatje bestellen voor uw stempel, wat kosteneffectief is.

 

Voordelen:

  • Het ingebouwde stempelkussen heeft een indrukwekkende levensduur van ongeveer 4.000 à 7.000 afdrukken, zodat u langdurig kunt stempelen zonder de inkt te vervangen.
  • Het stevige metalen frame zorgt voor duurzaamheid en maakt de stempel geschikt voor veelvuldig gebruik.
  • Met een maximale afdrukafmeting van 58x27 mm biedt de stempel voldoende ruimte voor het weergeven van tekst of een logo.
  • Het stempelkussen is eenvoudig te vervangen, wat het onderhoud vereenvoudigt en tijd bespaart.
  • Indien gewenst, kunt u een nieuw tekstplaatje bestellen om de stempel aan te passen aan een andere tekst of logo, wat flexibiliteit biedt en kosten bespaart.

Met de Colop Classic 2400 haalt u een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige stempel in huis die perfect aansluit bij uw professionele behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.