Colop Classic 2660 Green Line datumstempel | Bureaustempels.be

Colop Classic 2660GL

Colop Classic 2660 zelfinktende datumstempel. Max. 6 regels met tekst en/of logo en datum. Milieuvriendelijke stempel.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

83,84 Excl. btw
101,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic 2660 Green Line - Duurzaam Stempelgemak met Oog voor het Milieu

Met de Colop Classic 2660 Green Line haalt u een hoogwaardige zelfinktende datumstempel in huis, voorzien van een draaibare datum en ruimte voor maximaal 6 regels tekst naar keuze. Deze stempel biedt u moeiteloos stempelgemak en geeft een professionele en heldere afdruk van uw belangrijke berichten, notities of andere aanduidingen. De afdrukhoogte van 4mm zorgt voor duidelijk leesbare teksten en datums op uw documenten. Met een maximale afdrukafmeting van 58x37mm heeft u voldoende ruimte om uw boodschap over te brengen.

 

Voordelen:

Zelfinktend Gemak: De Colop Classic 2660 Green Line is uitgerust met een ingebouwd inktkussentje, waardoor u geen extra inkt hoeft aan te schaffen. Dit kussentje gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor u langdurig gebruik kunt maken van de stempel zonder onderbreking.

Stevig en Betrouwbaar: Met een robuust metalen montuur en hoogwaardige materialen staat de Colop Classic 2660 Green Line garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij frequent gebruik. U kunt rekenen op scherpe en heldere afdrukken keer op keer.

Eenvoudig te Vervangen: Het stempelkussen is gemakkelijk zelf te vervangen wanneer de inkt bijna op is. Hierdoor kunt u snel weer verder met stempelen zonder gedoe.

Milieubewuste Keuze: De Colop Classic 2660 Green Line behoort tot de milieuvriendelijke Green Line-collectie. Ongeveer 80% van het materiaal van deze stempel bestaat uit gerecycled kunststof, waardoor u een bewuste keuze maakt voor het milieu zonder concessies te doen aan de prestaties.

Flexibel en Aanpasbaar: Als uw boodschap verandert en u een nieuwe tekst op de stempel wilt, is dat eenvoudig mogelijk. U kunt simpelweg een nieuw stempelplaatje bestellen en dit in de Colop Classic 2660 Green Line plaatsen.

Met de Colop Classic 2660 Green Line kiest u voor duurzaam stempelgemak met aandacht voor het milieu. Deze veelzijdige datumstempel levert heldere en professionele afdrukken en is ideaal voor al uw stempelwerk. Maak een groene keuze voor uw kantoor en profiteer van betrouwbare prestaties!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.