Colop Classic R2045/6

Colop Classic R2045/6

Colop Classic R2045/6 zelfinktende datumstempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo en datum (Topkwaliteit).

75,95 Excl. btw
91,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Classic R2045/6 - Praktische Zelfinktende Stempel voor Datum en Eigen Tekst

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Colop Classic R2045/6, een handige zelfinktende stempel waarmee u datums, persoonlijke tekst en zelfs afbeeldingen gemakkelijk kunt afdrukken. Met een indrukwekkende afdrukdoorsnede van 45 mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor maximaal 6 regels tekst om belangrijke informatie te markeren.

 

Voordelen:

  • Het ingebouwde stempelkussen heeft een buitengewoon lange levensduur, goed voor maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente vervangingen.
  • De solide metalen behuizing van de stempel zorgt voor duurzaamheid en maakt hem uitermate geschikt voor intensief en langdurig gebruik.
  • Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is het vervangen van het stempelkussen een fluitje van een cent, waardoor u moeiteloos kunt blijven stempelen.
  • Mocht u in de toekomst wijzigingen willen aanbrengen in de tekst of afbeelding, dan kunt u eenvoudig het stempelplaatje vervangen om aan uw aangepaste behoeften te voldoen.

Ontdek de veelzijdige toepassingen van de Colop Classic R2045/6 en geniet van betrouwbare prestaties. Deze waardevolle toevoeging aan uw kantooruitrusting zorgt voor een efficiënte workflow en biedt de mogelijkheid om stempelafdrukken volledig naar wens aan te passen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.