EOS 20

Colop EOS 20

EOS 20 zelfinktende stempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo. Geschikt tot wel 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

37,30 Excl. btw
45,13 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Kracht van de EOS 20 Stempel: Scherpe Afdrukken voor Elk Kantoor!"

Productomschrijving: De Colop EOS 20 stempel is een hoogwaardige zelfinktende stempel die uitblinkt in duurzaamheid en scherpe afdrukken. Deze veelzijdige stempel is perfect voor kantooromgevingen en biedt maatwerk met de mogelijkheid om uw eigen tekst, logo of afbeelding te gebruiken. Profiteer van de geavanceerde functies en betrouwbare prestaties van de EOS 20 stempel voor een professionele uitstraling van uw documenten.

 

Kenmerken:

  • Zelfinktend gemak: De EOS 20 stempel is voorzien van een slimme foamlaag met inkt, waardoor aparte inktkussentjes overbodig zijn. Snel en zonder knoeien stempelen wordt hiermee een fluitje van een cent.
  • Langdurig gebruik: Met een indrukwekkende capaciteit van wel 20.000 afdrukken gaat de EOS 20 stempel lang mee voordat u de inkt moet bijvullen.
  • Eenvoudig bijvullen: Wanneer de inkt op is na duizenden afdrukken, kunt u de speciale EOS inkt moeiteloos aanvullen. De inkt is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
  • Professionele resultaten: Dankzij de geavanceerde technologie van EOS stempels, creëert de EOS 20 stempel keer op keer scherpe en duidelijke afdrukken voor een professionele look.
  • Ideaal voor kantoorgebruik: De EOS 20 stempel is speciaal ontwikkeld voor kantoortoepassingen, waardoor het een onmisbare tool is voor dagelijkse administratieve taken en papierwerk.

 

Belangrijke tips:

Gebruik uitsluitend de speciale EOS inkt en vermijd andere inktsoorten om optimale resultaten te garanderen en de levensduur van uw stempel te verlengen.

De EOS inkt is niet alleen geschikt voor standaard papier, maar kan vaak ook op gladder MC-papier gebruikt worden, waardoor het ideaal is voor verschillende oppervlakken.

De EOS 20 stempel heeft een afdrukformaat van 38x14 mm, wat veelzijdigheid biedt voor diverse stempeltoepassingen.

Bescherm de stempel tegen stof en beschadiging door altijd het afdekkapje aan de onderzijde te gebruiken wanneer de stempel niet in gebruik is.

Met de EOS 20 stempel heeft u een veelzijdige en efficiënte tool in handen om uw documenten te personaliseren en uw werkzaamheden te stroomlijnen. Bestel vandaag nog en ontvang uw op maat gemaakte stempel binnen 1 à 2 dagen! Voor meer gepersonaliseerde stempelopties, inclusief handtekeningstempels en andere afbeeldingen, kunt u gebruikmaken van onze handige creator-tool.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.