EOS 35

Colop EOS 35

EOS 35 zelfinktende stempel. Max. 7 regels met tekst en/of logo. Geschikt tot wel 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 51 x 30mm

51,58 Excl. btw
62,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Maak een blijvende indruk met de Colop EOS 35 Zelfinktende Stempel

Personaliseer met uw eigen tekst en/of logo!

Product Info: Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Colop EOS 35 Zelfinktende Stempel. Deze innovatieve stempel is perfect voor kantooromgevingen en biedt u de vrijheid om uw eigen stempelafdrukken te creëren. Met een uniek ontwerp dat geen traditioneel inktkussentje bevat, maar een duurzame foamlaag met hoogwaardige inkt, kunt u tot wel 20.000 afdrukken maken voordat bijvullen nodig is.

 

Belangrijke kenmerken:

  • Langdurige prestaties: Geniet van een uitstekende levensduur met maar liefst 20.000 afdrukken voordat bijvullen met onze speciale EOS inkt nodig is.
  • Vier inktkleuren: Personaliseer uw afdrukken met een keuze uit zwart, blauw, rood en groen, waardoor uw stempelafdrukken opvallen en opvallen.
  • Scherp en professioneel: Onze EOS 35 stempel levert altijd scherpe en professionele resultaten op diverse soorten papier.
  • Geschikt voor speciaal papier: In tegenstelling tot veel andere zelfinktende stempels, is onze EOS inkt ook geschikt voor glad MC papier, waardoor u meer mogelijkheden heeft.
  • Essentiële inkt: Voor optimale prestaties is het belangrijk om alleen onze speciale EOS inkt te gebruiken, omdat andere inktsoorten de stempel kunnen beschadigen.
  • Snelle levering: Bestel vandaag en ontvang uw EOS 35 stempel binnen 1-2 dagen.
  • Creëer uw eigen ontwerp: Voeg een persoonlijk tintje toe door handtekeningen, tekst, logo's en afbeeldingen te uploaden via onze handige creator tool.

 

Laat uw stempel achter op professionele documenten met de Colop EOS 35 Zelfinktende Stempel. Deze stempel biedt duurzaamheid, scherpe afdrukken en een breed scala aan kleuropties om aan al uw kantoorbehoeften te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.