EOS 45

Colop EOS 45

EOS 45 zelfinktende stempel met max. 6 regels tekst en/of logo. Geschikt tot wel 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 82 x 25mm

59,84 Excl. btw
72,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Maak indruk met de Colop EOS 45 Stempel

Personaliseer met uw eigen tekst en/of logo!

 

Productomschrijving: 

De Colop EOS 45 stempel is een geavanceerd zelfinktend instrument dat uitermate geschikt is voor professioneel gebruik. Met de mogelijkheid om uw eigen tekst en/of logo toe te voegen, kunt u een unieke stempel creëren die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

 

Kenmerken:

 • Innovatief zelfinktend ontwerp: In tegenstelling tot traditionele stempels heeft de EOS 45 geen inktkussen, maar maakt gebruik van een speciale foamlaag gevuld met hoogwaardige inkt. Dit zorgt keer op keer voor scherpe en heldere afdrukken.
 • Langdurige prestaties: De EOS 45 stempel gaat tot wel 20.000 afdrukken mee, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gegarandeerd. Na deze indrukwekkende levensduur kan de stempel eenvoudig worden bijgevuld met de speciale EOS inkt.
 • Diverse inktkleuren: Personaliseer uw afdrukken met een keuze uit 4 kleuren - zwart, blauw, rood en groen - die perfect passen bij uw huisstijl of voorkeuren.
 • Geschikt voor verschillende papiersoorten: Dankzij de veelzijdigheid van de EOS inkt is het ook mogelijk om op gladde papiersoorten, zoals MC papier, te stempelen. Hiermee kunt u uw stempeltoepassingen uitbreiden.
 • Snelle levering: U ontvangt de EOS 45 stempel binnen slechts 1 tot 2 dagen, zodat u snel aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempel.
 • Maatwerk mogelijkheden: Geef uw stempel een persoonlijk tintje door het uploaden van een handtekening, tekst, logo of andere afbeeldingen via onze creator.
 • Afdrukformaat: De EOS 45 heeft een royaal afdrukformaat van 82x25mm, waardoor er voldoende ruimte is voor diverse toepassingen.
 • Beschermend afdekkapje: Voorzien van een handig afdekkapje aan de onderzijde, dat dient ter bescherming tegen stof en slijtage. Sluit de stempel altijd af met het afdekkapje na gebruik.

 

Ontdek de kracht van de Colop EOS 45 flash-stempel en creëer moeiteloos scherpe, professionele afdrukken voor al uw zakelijke doeleinden. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de vele voordelen van deze hoogwaardige en aanpasbare zelfinktende stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.