EOS R50

Colop EOS R50

EOS R50 stempel. Max. 9 regels met tekst en/of logo. 20.000 afdrukken mogelijk.

Afdrukformaat: Ø50mm

65,09 Excl. btw
78,76 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Personaliseer uw afdrukken met de Colop EOS R50

Zelfinktende stempel met eigen ontwerp!

 

Productinfo tekst: 

Geef uw zakelijke communicatie een persoonlijke touch met de veelzijdige Colop EOS R50 stempel. Deze zelfinktende stempel met een ronde afdruk biedt u de mogelijkheid om uw eigen tekst en/of logo toe te voegen, waardoor u opvalt en een blijvende indruk achterlaat. In tegenstelling tot traditionele stempels, bevat de EOS R50 geen inktkussentje maar een ingenieus foamlaagje dat de inkt moeiteloos vasthoudt, voor een professionele en scherpe afdruk op elk document.

 

Puntsgewijze kenmerken:

 • Afdrukformaat: Maak indruk met een ronde afdruk van 50 mm in doorsnede.
 • Langdurig gebruik: De EOS R50 stempel gaat maar liefst 20.000 afdrukken mee, zodat u er lang plezier van zult hebben.
 • Navulbaar: Is de inkt op? Geen probleem! U kunt de stempel gemakkelijk bijvullen met onze speciale EOS inkt, verkrijgbaar in vier klassieke kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
 • Geschikt voor verschillende papiersoorten: De EOS inkt is speciaal ontworpen voor papier en kan ook uitstekend worden gebruikt op glad papier (MC), waardoor u flexibel bent in uw keuze van documenten.
 • Snelle levering: Binnen slechts 1 tot 2 dagen heeft u de EOS R50 stempel in huis, zodat u meteen aan de slag kunt.

 

Belangrijke aandachtspunten:

 • Gebruik enkel EOS inkt: Voor optimale prestaties raden we aan om de EOS R50 stempel uitsluitend te beïnkten met onze speciale EOS inkt. Andere inktsoorten kunnen de kwaliteit van de afdrukken beïnvloeden.
 • Beschermende afdekkap: Sluit de stempel altijd af met het meegeleverde afdekkapje aan de onderzijde, zodat uw stempel beschermd blijft tegen stof en beschadigingen.
 • Geschikt voor papier: De EOS inkt droogt perfect op gewoon papier en glad papier (MC), wat deze stempel ideaal maakt voor diverse kantoortoepassingen.

 

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen stempel met de Colop EOS R50. Bestel nu en maak uw zakelijke correspondentie onvergetelijk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.