Colop eXpert 3660

Colop eXpert 3660

Metalen datumstempel van topkwaliteit voor max. 6 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

100,39 Excl. btw
121,47 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Creëer met gemak je eigen stempelafdruk met de Colop eXpert 3660 datum/tekst stempel!

De Colop eXpert 3660 is een krachtige en veelzijdige zelfinktende stempel, ook bekend als de "jumbo" binnen de eXpert stempelserie. Deze stempel stelt je in staat om online je eigen stempelafdruk te ontwerpen en te laten afdrukken in afmetingen tot 58x37mm. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie, de Colop eXpert 3660 biedt een perfecte oplossing voor al je stempelbehoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Krachtige en veelzijdige zelfinktende stempel
 • Online ontwerpen van je eigen stempelafdruk
 • Afdrukformaat: maximaal 58x37mm
 • Robuuste metalen behuizing (80% staal) voor intensief gebruik
 • Stabiele afdruk met datum in het midden van de tekstplaat
 • Personaliseerbaar met eigen tekst en/of logo
 • Eenvoudig verwisselbaar inktkussentje voor 4.000 tot 7.000 afdrukken
 • Optioneel vervangen van stempelplaatje voor nieuwe tekst/logo

 

De Colop eXpert 3660 datum/tekst stempel is een veelzijdig en krachtig hulpmiddel voor al je stempelwerk. Deze zelfinktende stempel, ook wel bekend als de "jumbo" binnen de eXpert stempelserie, geeft je de vrijheid om online je eigen stempelafdruk te ontwerpen en te laten afdrukken met een maximumformaat van 58x37mm. Of je nu bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie moet stempelen, de Colop eXpert 3660 biedt een perfecte oplossing die aan al je stempelbehoeften voldoet.

De stempel is uitgerust met een robuuste metalen behuizing, waarvan minimaal 80% staal, waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik en een langdurige levensduur heeft. De stabiele afdruk met de datum in het midden van de tekstplaat zorgt voor een professionele uitstraling van al je stempelafdrukken. Bovendien kun je de stempel personaliseren met je eigen tekst en/of logo, waardoor je een unieke en herkenbare stempelafdruk creëert.

Het ingebouwde inktkussentje van de Colop eXpert 3660 gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, waardoor je langdurig en zorgeloos kunt blijven stempelen. Ook biedt de stempel de mogelijkheid om het stempelplaatje gemakkelijk te vervangen voor een nieuwe tekst of logo, waardoor je altijd de flexibiliteit behoudt om je stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

Of je nu een ondernemer bent die professionele documenten moet stempelen, een kantoorbeheerder die dagelijks veel post verwerkt, of iemand die graag persoonlijke berichten stempelt, de Colop eXpert 3660 is de ideale stempeloplossing voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Geef je stempelafdrukken een persoonlijk tintje met de Colop eXpert 3660!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.