Colop eXpert Line R3040

Colop eXpert R3040

Colop eXpert R3040 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo. Zeer stevige metalen stempel.

Afdrukformaat: Ø40mm

76,13 Excl. btw
92,12 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontwerp uw eigen stempel met de Colop eXpert R3040 zelfinktende stempel!

De Colop eXpert R3040 is een krachtige en veelzijdige zelfinktende stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met dit geavanceerde stempelapparaat kunt u moeiteloos uw eigen stempelafdrukken ontwerpen en afdrukken van maximaal 40 mm in diameter. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie, de Colop eXpert R3040 biedt de ideale oplossing.

 

Kenmerken:

 • Gemakkelijk uw eigen stempel ontwerpen en afdrukken
 • Maximaal stempelafdrukformaat: 40 mm diameter
 • Personaliseerbare ruimte voor tekst en/of logo
 • Mogelijkheid om uw eigen ontwerp te uploaden
 • Duurzame constructie met een metalen behuizing (minimaal 80% staal)
 • Ingebouwd inktkussentje gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee
 • Eenvoudig verwisselbaar inktkussentje voor langdurig gebruik
 • Stempelplaatje kan gemakkelijk worden vervangen voor een nieuwe tekst/logo

 

Beschrijving:

Met de Colop eXpert R3040 heeft u volledige creatieve vrijheid om unieke stempelafdrukken te maken voor diverse doeleinden. Of het nu om uw bedrijf, persoonlijke berichten of belangrijke informatie gaat, dit veelzijdige stempelapparaat biedt de ideale oplossing.

De stevige metalen behuizing van de stempel zorgt ervoor dat deze bestand is tegen intensief gebruik, wat perfect is voor dagelijkse stempelwerkzaamheden.

Dankzij het handige online ontwerpsysteem kunt u uw eigen stempel gemakkelijk vormgeven. Bovendien biedt het de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te uploaden, waardoor u een persoonlijk tintje kunt toevoegen aan uw stempelafdrukken.

Het inktkussentje in het stempelapparaat gaat lang mee, waardoor u duizenden afdrukken kunt maken voordat het inktkussentje moet worden vervangen. Gelukkig is het verwisselen van het inktkussentje een eenvoudige taak.

Daarnaast kunt u het stempelplaatje gemakkelijk vervangen, zodat u indien gewenst een nieuw tekst- of logodesign kunt gebruiken.

Ervaar verbeterde efficiëntie en geef uw stempelwerkzaamheden een professionele uitstraling met de veelzijdige Colop eXpert R3040 zelfinktende stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.