Garage Colop Mini Printer S 120/PD

Garage Colop Mini Printer S 120/PD

Rechts datum en links tekstvak van 23x8 mm.

Afdrukformaat: 25 x 10mm

22,18 Excl. btw
26,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Stijlvolle Zelfinktende Stempel - Colop Mini Printer S 120/PD voor Autobedrijven

Ontdek de veelzijdige Colop Mini Printer S 120/PD, een essentiële toevoeging voor autobedrijven om de garage werkplaats te stroomlijnen. Deze zelfinktende stempel biedt volop mogelijkheden om een unieke datum en tekstplaat toe te voegen, waardoor u de stempels kunt personaliseren. De gebruiksvriendelijke stempelautomaat en het ingebouwde inktkussen zorgen voor een moeiteloze stempelervaring, waarbij u maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken kunt maken voordat bijvullen nodig is.

Duurzaam en Efficiënt: De Colop Mini Printer S 120/PD is voorzien van een duurzaam ingebouwd inktkussentje dat talloze afdrukken aankan voordat vervanging vereist is, waardoor u ononderbroken kunt blijven stempelen zonder frequente onderhoudspauzes.

Op Maat Gemaakt Ontwerp: Ontwerp eenvoudig uw eigen stempel met een gepersonaliseerde datum en tekstplaat, perfect aangepast aan uw garage werkplaats voor een professionele uitstraling.

Gebruiksgemak: Dankzij de intuïtieve stempelautomaat is het zetten van stempels een fluitje van een cent, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart.

Langdurige Afdrukken: Geniet van langdurige, hoogwaardige afdrukken met het inktkussen dat tot wel duizenden afdrukken kan leveren voordat bijvullen noodzakelijk is.

Kleurvariatie: Kies uit een scala aan kleuren voor uw afdrukken, zodat u de stempel kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeur of bedrijfskleuren.

Inclusief Tekst/Logo-Opdruk: De Colop Mini Printer S 120/PD wordt geleverd met inbegrepen tekst/logo-opdruk, zonder extra kosten voor het personaliseren van uw stempel met bedrijfsgegevens.

Eenvoudig Ontwerpen en Bestellen: Maak op een eenvoudige manier uw eigen Garage werkplaats stempel met behulp van de gebruiksvriendelijke ontwerptool hieronder. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen bestand te uploaden, wat het proces nog meer flexibiliteit biedt.

De Colop Mini Printer S 120/PD is een onmisbare aanwinst voor autobedrijven, die een betrouwbare, op maat gemaakte en efficiënte garagestempel biedt, waarmee u uw werkplaats efficiënt kunt beheren en een stijlvolle uitstraling kunt geven.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.