Colop Mini Printer S120/13

Colop Mini Printer S120/13

Colop Printer S120/13 cijferbandstempel met 13 cijfers. Letterhoogte 4mm.

16,88 Excl. btw
20,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer S120/13 cijferbandstempel met 13 cijfers. Letterhoogte 4mm.

Ontmoet de Colop Printer S226/P, een zelfinktende stempel met 13 doordraaibare cijfers, waardoor u moeiteloos verschillende nummercombinaties kunt maken. Of het nu voor persoonlijk of zakelijk gebruik is, deze veelzijdige stempelautomaat biedt de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften.

Een van de unieke kenmerken van deze stempel is het ingebouwde inktkussen, waardoor handmatig ininkten verleden tijd is. Het duurzame inktkussen kan duizenden afdrukken maken voordat het moet worden vervangen, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder gedoe. Bovendien kunt u kiezen uit diverse kleuren voor uw afdrukken, waardoor u uw stempelcreaties kunt aanpassen aan uw eigen voorkeur en huisstijl.

Net als de hoogwaardige Trodat Printy, staat de Colop Printer S226/P bekend om zijn uitmuntende prestaties en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat deze stempel keer op keer scherpe, heldere en consistente afdrukken zal leveren, zelfs na intensief gebruik.

Of u nu een datumstempel, ordernummer of andere numerieke informatie nodig heeft, deze cijferband stempel biedt de perfecte oplossing. De soepele en vlotte werking zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken en tijd bespaart bij het maken van herhaalde stempelafdrukken.

Bestel nu de Colop Printer S226/P en ervaar het gemak van zelfinktende stempels. Met slechts één druk op de bestelknop kunt u uw bestelling plaatsen en binnenkort genieten van de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid die Colop stempels te bieden hebben.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.