Colop Mini Printer S126

Colop Mini Printer S126

Colop Printer S126 cijferbandstempel met 6 cijfers. Letterhoogte 4mm.

14,84 Excl. btw
17,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer S126 cijferbandstempel met 6 cijfers. Letterhoogte 4mm.

Ontdek de veelzijdige wereld van de Colop Printer S126 - jouw betrouwbare met de hand bediende cijferbandstempel voor al je administratieve vereisten! Met zijn handige doordraaibare cijferband met enkel het cijfer 6, is deze essentiële stempel jouw hulp bij het nauwkeurig markeren van datums en nummers met gemak en precisie.

Ontwerp en bestel nu jouw persoonlijke Colop S126 cijferbandstempel moeiteloos online. Het gebruiksvriendelijke ontwerp stelt je in staat om moeiteloos de gewenste cijfers in te stellen voor elke afdruk. Of je nu datums, nummerreeksen of andere coderingen nodig hebt, deze stempelautomaat staat altijd klaar om aan jouw wensen te voldoen.

Het ingebouwde inktkussen biedt duizenden afdrukken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervangen van inkt. Bovendien kun je kiezen uit een scala aan inktkleuren om jouw stempelafdrukken aan te passen en je documenten netjes en georganiseerd te houden.

De Colop Printer cijferbandstempel biedt vergelijkbare kwaliteit en prestaties als de bekende Trodat Printy stempels. Vertrouw op de betrouwbaarheid van Colop om aan al jouw stempelbehoeften te voldoen.

Druk nu op de bestelknop en voltooi eenvoudig jouw aankoop voor de Colop Printer S126 cijferbandstempel. Vereenvoudig je dagelijkse administratie, datumering en codering met deze handige en duurzame stempel. Of je het nu op kantoor of voor persoonlijk gebruik inzet, de Colop Printer S126 zal je zeker niet teleurstellen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.