Colop P700/16

Colop P700/16

Colop P700/16. Datumstempel met tekstplaat voor max. 6 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

47,44 Excl. btw
57,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Efficiënte Colop P700/16 Datumstempel met Tekstplaat voor Zakelijk Gebruik

 

Product info tekst: 

De Colop P700/16 is een veelzijdige datumstempel met tekstplaat die speciaal is ontworpen om uw administratieve taken te vereenvoudigen. Deze hoogwaardige stempel biedt niet alleen een duidelijke datumafdruk, maar stelt u ook in staat om uw eigen tekst en/of logo toe te voegen in één enkele handeling. Ideaal voor gebruik in kantoren en boekhoudafdelingen, waar nauwkeurige datumvermeldingen van essentieel belang zijn.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Afdrukformaat: Maximaal 60x40mm.
 • Gemakkelijk ontwerpen: Personaliseer uw stempelontwerp online rondom de datum.
 • Stempelkussen: Een apart stempelkussen is vereist, afhankelijk van het stempelmodel. Ons deskundig team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.
 • Geschikte stempelkussens: Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan. Meer informatie te vinden in het "stempelkussens" menu.
 • Persoonlijke touch: Voeg uw eigen tekst en/of logo toe met behulp van onze gebruiksvriendelijke online creator.
 • Eenvoudige datuminstelling: De datum is moeiteloos in te stellen dankzij de soepel bewegende en duurzame radertjes.
 • Compact en stabiel: Ondanks de uitgebreide functionaliteiten zijn de stempels compact en staan ze stevig op uw bureau voor snelle toegang.

 

Hoe het werkt:

 1. Personaliseer uw stempel: Ontwerp eenvoudig uw unieke stempel met behulp van onze intuïtieve online creator. Volg stap voor stap de template en bekijk direct het resultaat. Controleer uw ontwerp met een print van de drukproef.
 2. Snelle bestelling: Kies uw gewenste stempel, personaliseer naar wens en plaats uw bestelling in enkele minuten.
 3. Professionele ondersteuning: Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Ons team staat klaar om u te helpen via chat, mail of telefoon.

 

De Colop P700/16 datumstempel met tekstplaat is een onmisbaar hulpmiddel om uw administratieve processen te optimaliseren en documenten een professionele, gepersonaliseerde uitstraling te geven. Bestel vandaag nog uw eigen Colop P700/16 stempel en ervaar het gemak en de kwaliteit voor al uw zakelijke behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.