Colop P700/17

Colop P700/17

Colop P700/17. Datumstempel met tekstplaat voor max. 6 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 70 x 40mm

57,36 Excl. btw
69,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Complete Datumstempel met Tekstplaat - Colop P700/17

 

Productinfo: 

Ontdek de veelzijdige Colop P700/17, een complete datumstempel met tekstplaat, speciaal ontworpen voor gebruik in administratie, boekhouding en op kantoor. Deze handige stempel biedt u de mogelijkheid om zowel de datum als een bijbehorende tekst en/of logo in één beweging te stempelen, waardoor belangrijke boodschappen snel en duidelijk worden gecommuniceerd. Pas de stempel aan met uw eigen bedrijfsgegevens voor een persoonlijke touch.

 

Kenmerken:

  • Niet-zelfinktende datumstempel met handige tekstplaat.
  • Volledige vrijheid om uw ontwerp te personaliseren met eigen tekst en/of logo rondom de datum, gebruikmakend van onze online creator.
  • Voor optimale prestaties is een apart stempelkussen vereist, dat u los kunt bestellen.
  • Bij de grotere modellen wordt een ruimer stempelkussen aanbevolen; we staan voor u klaar om advies te geven.
  • Als u op standaard papier wilt stempelen, adviseren wij het gebruik van het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3.
  • Eenvoudige instelling van de datum met soepel lopende en duurzame radertjes.
  • Compact en stabiel ontwerp voor snel en gemakkelijk gebruik op uw bureau.

 

Personalisatie: Geef uw stempel een unieke uitstraling! Met onze handige online creator kunt u stap voor stap uw datumstempel met tekstplaat naar eigen wens vormgeven. U ziet direct het resultaat van uw ontwerp en kunt een drukproef printen voor controle. Heeft u al een eigen ontwerp in een van de ondersteunde formaten - PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden in onze tool, waarna onze deskundige stempelmakers voor u aan de slag gaan om uw persoonlijke stempel te produceren.

 

Bestellen en Klantenservice: Bestel uw Colop P700/17 datumstempel snel en moeiteloos. Selecteer het gewenste stempelmodel, personaliseer het ontwerp naar uw voorkeur en plaats uw bestelling. Mocht u vragen hebben over onze stempels of hulp nodig hebben bij uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde klantenserviceteam staat voor u klaar via chat, e-mail of telefoon om professioneel advies te geven en ervoor te zorgen dat u de perfecte stempel ontvangt die aan al uw behoeften voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.