Colop P700/18

Colop P700/18

Colop P700/18. Datumstempel met tekstplaat voor max. 8 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 70 x 50mm

59,57 Excl. btw
72,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Verhoog uw efficiëntie met de Colop P700/18

Datumstempel met Tekstplaat!

 

Productinformatie: 

De Colop P700/18 is een veelzijdige niet-zelfinktende datumstempel met een ingebouwde tekstplaat. Deze stempel is ideaal voor gebruik in administratie en boekhouding, waarbij hij scherpe afdrukken levert en een handige tool is voor kantoorgebruik. Met een maximale afdrukafmeting van 70x50mm kunt u gemakkelijk uw eigen ontwerp online creëren.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Handige combinatiestempel: Stempel moeiteloos zowel de datum als een bijbehorende tekst en/of logo in één handbeweging.
 • Personaliseerbaar ontwerp: Gebruik onze intuïtieve online creator om uw stempel volledig aan uw wensen aan te passen. Voeg uw eigen tekst, bedrijfsgegevens of andere details toe voor een unieke uitstraling.
 • Eenvoudig instelbare datum: De datum is gemakkelijk in te stellen dankzij de soepel lopende en robuuste radertjes.
 • Compact en stabiel: Deze stempels zijn compact en hebben een stabiele basis, zodat ze altijd binnen handbereik zijn op uw bureau.

 

Details:

 • Afdrukformaat: maximaal 70x50mm
 • Gebruik met een apart verkrijgbaar stempelkussen. Voor grotere modellen is een groter stempelkussen vereist.
 • Advies voor stempelkussen: Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan. Indien u twijfelt over het juiste inktkussen voor uw stempel, kunt u altijd bij ons terecht voor professioneel advies.
 • Online creatie: Maak gebruik van onze handige online creator om uw stempel naar wens te ontwerpen. Kies uit diverse templates en bekijk direct het resultaat van uw ontwerp. U kunt zelfs een drukproef printen ter controle.
 • Eigen ontwerp: Heeft u al een eigen ontwerp? Upload het in onze online creator in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI, en onze stempelmakers gaan voor u aan de slag om uw stempel te produceren.
 • Snelle bestelling: Het bestellen van uw stempels kost slechts enkele minuten. Kies uw stempel, ontwerp en plaats uw bestelling. Bij vragen over stempels of uw bestelling, staan wij voor u klaar via chat, e-mail of telefoon om professioneel advies te geven.

 

Maak uw administratie en boekhouding efficiënter en voeg een persoonlijk tintje toe met de Colop P700/18 datumstempel met tekstplaat. Ontwerp vandaag nog uw eigen stempel en laat een onuitwisbare indruk achter bij elke afdruk!

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.