P700/S2 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S2

Colop P700/S2. Boekhoud/datumstempel met ruimte voor tekst/logo.

Afdrukformaat: 90 x 55mm

65,64 Excl. btw
79,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop P700/S2 - Niet-Zelfinktende Datumstempel met Tekstplaat voor Efficiënte Administratie

 

Productinformatie: De Colop P700/S2 is een handige datumstempel met ingebouwde tekstplaat, speciaal ontworpen om administratieve taken efficiënter te maken. Deze stempel levert scherpe afdrukken en is uitermate geschikt voor kantoorgebruik. Met een maximaal afdrukformaat van 90x55 mm heeft u voldoende ruimte voor uw eigen ontwerp, inclusief tekst en logo.

 

Belangrijke Kenmerken:

  • Datumstempel zonder automatische inktvoorziening, perfect voor het toevoegen van uw eigen tekst en/of logo.
  • Creëer een uniek ontwerp door de datum online naar wens vorm te geven.
  • Gebruik in combinatie met een los stempelkussen dat apart besteld kan worden. Bij grotere modellen kan een groter kussen nodig zijn, we adviseren u hier graag over.
  • Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan, te vinden in het "stempelkussens"-menu.
  • Het instellen van de datum is eenvoudig dankzij soepel lopende en duurzame radertjes.
  • Compacte stempels die stevig op uw bureau staan, zodat u ze altijd binnen handbereik heeft.

 

Creatieve Ontwerpmogelijkheden met Onze Online Creator: Wij geloven dat een gepersonaliseerde stempel opvalt en daarom bieden wij een online creator aan waarmee u stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat kunt ontwerpen. Onze verschillende templates helpen u op weg, maar u heeft alle vrijheid om uw ontwerp naar eigen smaak aan te passen. U kunt direct online het resultaat van uw ontwerp bekijken, en voor controle kunt u zelfs een drukproef afdrukken. Heeft u al een eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden en laten produceren door onze ervaren stempelmakers.

Eenvoudig Bestellen en Professionele Ondersteuning: Het bestellen van uw stempels is snel en gemakkelijk. Kies uw gewenste stempel, ontwerp deze naar eigen inzicht en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over onze stempels of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Ons toegewijde team staat voor u klaar via chat, mail of telefoon en biedt graag professioneel advies.

 

 

Ontdek nu de veelzijdigheid van personalisatie en optimaliseer uw administratie met de Colop P700/S2 datumstempel met tekstplaat. Bestel vandaag nog uw eigen stempel en ervaar het gemak van efficiënt werken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.