P700/S3 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S3

P700/S3 handstempel met datum en eigen ontwerp. Schaf hierbij een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 75 x 35mm

49,81 Excl. btw
60,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Vereenvoudig uw administratie met de Colop P700/S3 Datumstempel met Tekstplaat

 

Productinformatie:

De Colop P700/S3 is een hoogwaardige niet-zelfinktende datumstempel met een handige tekstplaat voor het toevoegen van eigen tekst en/of een logo. Deze veelzijdige stempel is speciaal ontworpen voor gebruik in administratie en boekhouding, waarbij het zorgt voor scherpe en nauwkeurige afdrukken. Met een afdrukformaat van maximaal 75x35mm is de Colop P700/S3 uiterst geschikt voor kantoorgebruik.

 

Kenmerken:

  • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat
  • Eenvoudig uw ontwerp rondom de datum online vormgeven
  • Vereist een apart stempelkussen dat apart besteld kan worden
  • Voor grotere modellen heeft u een groter stempelkussen nodig (vraag om deskundig advies)
  • Voor het stempelen op standaard papier adviseren wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3
  • De datum is gemakkelijk in te stellen dankzij de soepel lopende en duurzame radertjes
  • Compact ontwerp voor een stabiele plaatsing op uw bureau, zodat de stempel altijd binnen handbereik is

 

Stempel op maat:

Met de Colop P700/S3 datumstempel met tekstplaat kunt u in één handeling zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo stempelen. U heeft volledige vrijheid om uw tekstplaat op maat te ontwerpen, zodat de stempel een persoonlijke touch krijgt. Naast standaard opties zoals 'geldig tot' of 'betaald op', heeft u ook de mogelijkheid om uw bedrijfsgegevens te stempelen. Onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool begeleidt u stap voor stap bij het creëren van uw unieke stempel met tekstplaat. U krijgt direct een voorproefje van het resultaat en kunt zelfs een drukproef afdrukken ter controle. Heeft u al een ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden in onze online creator. Onze ervaren stempelmakers gaan daarna aan de slag om uw stempel op maat te produceren.

 

Eenvoudig bestellen:

Het bestellen van uw Colop P700/S3 datumstempel is een snelle en moeiteloze procedure. Selecteer de gewenste stempel, ontwerp deze gemakkelijk online naar uw wensen en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over onze stempels of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Ons team staat klaar om u te ondersteunen via chat, e-mail of telefoon. Wij bieden professioneel advies en helpen u graag verder.

 

Ontdek het gemak en de efficiëntie van de Colop P700/S3 datumstempel met tekstplaat en vereenvoudig uw administratieve processen met een gepersonaliseerde stempel voor al uw documenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.