P700/S5 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S5

P700/S5 handstempel met eigen ontwerp/tekst en datum. Schaf ook een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 54 x 35mm

46,05 Excl. btw
55,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Creëer Professionele Afdrukken met de Colop P700/S5 Datumstempel

 

Productinfo: De Colop P700/S5 is een hoogwaardige niet-zelfinktende datumstempel met een veelzijdige tekstplaat voor eigen tekst en/of logo. Deze stempel wordt vaak gebruikt in administratie en boekhouding vanwege zijn scherpe afdrukken. Het afdrukformaat is maximaal 54x35mm, waardoor hij uitermate geschikt is voor kantoorgebruik.

 

Kenmerken:

  • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat
  • Ontwerp online zelf uw afdruk rondom de datum
  • Gebruik met een apart te bestellen stempelkussen; grotere modellen vereisen een groter stempelkussen
  • Voor standaard papier adviseren wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3
  • Eenvoudig instellen van de datum met vlotte en sterke radertjes
  • Compact ontwerp voor een stabiele plaatsing op uw bureau

 

Personalisatie: Maak uw stempel persoonlijker en opvallender met onze online creator. Bouw stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat met behulp van onze templates. Bekijk direct het resultaat van uw ontwerp en print een drukproef ter controle. Heeft u al een eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Upload het gemakkelijk in onze online creator en onze stempelmakers gaan voor u aan de slag.

 

Eenvoudig Bestellen: Het bestellen van uw Colop P700/S5 datumstempel duurt slechts enkele minuten. Kies uw gewenste stempel, personaliseer deze naar wens en plaats uw bestelling. Mocht u twijfels hebben over welk stempelkussen het beste bij uw stempel past, neem dan gerust contact op met ons team. Wij staan klaar om u professioneel advies te geven via chat, e-mail of telefoon.

 

Met de Colop P700/S5 Datumstempel met Tekstplaat kunt u moeiteloos professionele afdrukken maken die perfect aansluiten bij uw administratieve en boekhoudkundige behoeften. De veelzijdige tekstplaat stelt u in staat om niet alleen de datum, maar ook bijbehorende teksten en logo's in één beweging te stempelen. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde datumstempel en optimaliseer uw administratieve processen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.